18 / 04 / 2024

Gökorman Sinpaş Konutları ödeme şartları!

Gökorman Sinpaş Konutları ödeme şartları!

Firma: Sinpaş GYO

Proje: Gökorman

Gökorman projesinde cazip ödeme fırsatları sunuluyor. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen projede geçerli olan indirimli ödeme şartları bu ay sonuna kadar geçerli...



Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Ümraniye'de yükselen  Gökorman  Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri sunuluyor. Projedeki konutların 30 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


Gökorman Konutları, iki blokta 420 daireden oluşuyor. Ümraniye Gökorman'da daire büyüklükleri 48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor. 



Gökorman Sinpaş Konutları ödeme şartları!


Gökorman Sinpaş Konutları ödeme şartları kapsamında uygulanan kampanyaya göre projede yüzde 10 + yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor. Projede peşinat verilmeden aylık 2 bin 292 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor. 

Gökorman Ümraniye projesinde ön satışa özel indirimli fiyat fırsatı ay sonuna kadar sürüyor. Sinpaş Gökorman Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark, yürüyüş parkuru, dinlenme alanı gibi sosyal donatılar yer alıyor. 


Tel: 444 1 440  

Web: http://www.sinpasgokorman.com 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön