26 / 04 / 2024

Göl İstanbul satışta! Yeni Proje!

Göl İstanbul satışta! Yeni Proje!

Firma: Bilgiçler Yapı

Proje: Göl İstanbul

Bilgiç Yapı tarafından Büyükçekmece'de hayata geçen Göl İstanbul projesinde satış süreci başladı. Projede villa fiyatları 1 milyon 300 dolardan başlıyor.



Bilgiç Yapı tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden biri olan Büçükçekmece'de hayata geçen Göl İstanbul Projesi'nde satış süreci başladı. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan projede 5+1, 6+1 ve 7+1  97 adet tek katlı villa bulunuyor. Villaların büyüklükleri 420 metrekareden başlarken her villanın 1012 metrekare büyüklüğünde havuzlu bahçesi bulunuyor. 21 metrekarelik geniş bulvara sahip olan Göl İstanbul, 172 bin 300 metrekarelik alana kuruldu. Projede evler 2022 Eylül'de teslim edilecek.

Göl İstanbul satışta! Yeni Proje!

Projede satışa sunulan 5+1 villaların fiyatları, 1 milyon 300 dolardan, 6+1 villaların  fiyatı,  1 milyon 600 bin dolardan başlarken, 7+1 villaların fiyatları ise 2 milyon 500 bin dolara kadar çıkabiliyor.

Projede firmaya özel ödeme seçenekleri de yer alıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşların satış ofisleriyle iletişime geçmesi gerekiyor.

Göl İstanbul projesi dahilinde 5+1’ler için 2 araç, 6+1 ve 7+1’ler için ise 3 araç sığabilecek şekilde otopark da bulunuyor. Ayrıca projede depo sistemi bulunması nedeniyle elektrik ve su kesintisi gibi durumlar da yaşanmıyor.

Göl İstanbul satışta! Yeni Proje!

Göl İstanbul'da 5 bin 500 metrekarelik sosyal alanında; yarı olimpik kapalı havuz, spor salonu, tenis kortu, futbol ve voleybol sahaları, hamam sauna, tuz ve buhar odaları, bilardo salonu da yer alıyor. Proje içerisinde teraslı kafe, lounge restoran gibi sosyal alanlar da yer alıyor.  

Göl İstanbul satışta! Yeni Proje!

E-5 ve TEM otoyolunun ortasında yer alan Göl İstanbul, İstanbul Havalimanına ise 25 dakika uzaklıkta. Mektebim Okulları, Mev Koleji, Alkev Özel Okulları gibi eğitim kuruluşları, Göl İstanbul’a yürüyüş mesafesinde bulunuyor.

 

Adres: Alkent2000 Mah. Mehmet Yeşilgül Bulvarı No:6
Büyükçekmece / İstanbul
Telefon  : 444 32 62

Web Adresihttps://golistanbul.com/index.php

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön