11 / 05 / 2024

 göl istanbul ev fiyatları

 göl istanbul ev fiyatları

Bilgiç Yapı tarafından Büyükçekmece'de hayata geçen Göl İstanbul projesinde satış süreci başladı. Projede villa fiyatları 1 milyon 300 dolardan başlıyor.

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Kiralık evlerde yeni dönem 3 gün sonra başlıyor! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Kira uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturacak olan arabuluculuk sistemi 3 gün sonra resmen başlıyor. Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Sil baştan değişecek!

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Gülşen İspanya'dan ev mi aldı?

Şarkıcı Gülşen'in İspanya'da vatandaşlık hakkı için İspanya'dan ev aldığı iddia edildi. 

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Gülşen Barcelona'da ev kiraladı!

Koronavirüs salgınından itibaren Türkiye-İspanya arasında gidip gelen şarkıcı Gülşen, Barcelona’da ev kiraladı. Gülşen, yeni dairesi için aylık 4 bin 500 Euro ödeyecek. 

Göl İstanbul fiyat listesi 2021!

Göl İstanbul fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Göl İstanbul fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul satışta! Yeni Proje!

Bilgiç Yapı tarafından Büyükçekmece'de hayata geçen Göl İstanbul projesinde satış süreci başladı. Projede villa fiyatları 1 milyon 300 dolardan başlıyor.

Gülşen Bodrum'dan 7 milyon TL'ye ev aldı!

Bodrum'da aradığı evi sonunda bulan şarkıcı Gülşen, bu ev için 7 milyon TL'yi gözden çıkardı...

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

Gülşen: İspanya'dan ev aldım!

İspanya'dan ev aldığı haberlerini doğrulayan Gülşen, ''Orada evlenmiştik, güzel bir ev aldık. Yazları gidip tatil yapacağız'' dedi.

 göl istanbul ev fiyatları Haberi

 göl istanbul ev fiyatları

Bilgiç Yapı tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden biri olan Büçükçekmece'de hayata geçen Göl İstanbul Projesi'nde satış süreci başladı. Lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan projede 5+1, 6+1 ve 7+1  97 adet tek katlı villa bulunuyor. Villaların büyüklükleri 420 metrekareden başlarken her villanın 1012 metrekare büyüklüğünde havuzlu bahçesi bulunuyor. 21 metrekarelik geniş bulvara sahip olan Göl İstanbul, 172 bin 300 metrekarelik alana kuruldu. Projede evler 2022 Eylül'de teslim edilecek.

Projede satışa sunulan 5+1 villaların fiyatları, 1 milyon 300 dolardan, 6+1 villaların  fiyatı,  1 milyon 600 bin dolardan başlarken, 7+1 villaların fiyatları ise 2 milyon 500 bin dolara kadar çıkabiliyor.

Projede firmaya özel ödeme seçenekleri de yer alıyor. Projeden ev sahibi olmak isteyen vatandaşların satış ofisleriyle iletişime geçmesi gerekiyor.

Göl İstanbul projesi dahilinde 5+1’ler için 2...