27 / 04 / 2024

Gölbaşı'nda Atakent Villaları'nda 600 bin TL'ye icradan villa!

Gölbaşı'nda Atakent Villaları'nda 600 bin TL'ye icradan villa!

T.C. Gölbaşı İcra Müdürlüğü, Ankara ili Gölbaşı ilçesinde bulunan Atakent Villaları'ndaki villayı 600 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 22 Ağustos 2012 Çarşamba günü 11:00-11:05 saatleri arasında gerçekleştirilecek



Verilen ilan şöyle;


T.C. GÖLBAŞI İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

2009/1416 TAL.


Satışına karar verilen taşınmazın cinsi, kıymeti, adedi, özellikleri

KöyüAdaParselMiktarıCinsiHissesiToplam DeğeriSaati

Kızılcaşar48411124/64534 Arsa payı48 nolu mesken TripleksTam600.000.00 TL11.00-11.05


Taşınmaz Atakent villaları adıyla bilinen site içersinde kapı numarası 48 yazılı villaya komşu villadır. Villa betonarme karkas, zemin+1. kat+2. kat ve çatı katı olmak üzere 4 kattan oluşan Fourleks yapıdır. Yaklaşık 370 M2 inşaat alanı bulunmakta olup, kaloriferli, kombili doğalgazlı, klimalıdır. Giriş Kapısı Çelik Kapı ve kapı sövesi cam tuğla ile dekore edilmiştir. Binanın dış cephesi kısmen  Ankara  taşı kaplama, kısmen sıva üzeri dış cephe boyası ile boyanmıştır. Bahçesinin etrafı panel tel çit ile çevrili kemerli demir, bahçe kapılı, bahçesinin beton karo taş yürüme yolu ve kısmen beton çim taşı ile kaplıdır. Pencereleri PVC doğrama ve ısı camlıdır, Zemin katta depo + antre+kütüphane odası +ka- zan dairesi+ salondan oluşmaktadır. Antre duvarları cam tuğla dekorlu bütün zeminleri seramik, duvarları alcı sıva üzeri saten boya, kapıla¬rı ahşaptır. Birinci katta salın+mutfak+balkonlu çalışma odası+WC mevcuttur. Bütün zeminler seramik duvarları alcı sıva üzeri saten boya¬lı, kapıları ahşaptır. Mutfak granit mermer tezgahlı Hilton lavabolu 1. sınıf dolaplıdır. WC nin etajerli dolaplı ve Hilton lavabolıdır. 2. katta teras + banyolu ebeveyn ve çocuk yatak odası vardır. Bütün zeminler seramik duvarları alcı sıva üzeri saten boyalı, kapıları ahşaptır. Antrede laminat kaplama dolap, teras demir korkuluklu, zemini kaymaz seramik, çatısı ahşap lambridir. Katlar arası merpenler mermer kap¬lama ferforje korkulukludur. Çatı katında ahşap lambri kaplama 1 oda vardır. Taşınmazın bulunduğu site 24 saat güvenlikli, otopark sorunu olmayan, Sitenin İncek yoluna cepheli olması sebebiyle ulaşım kolaylığı olduğu,. Sitenin çevre düzenlemesinin yapılı olduğu görümlüktedir.

1-Satış 22/08/2012 günü saat 11.00'den 11.05'e kadar Ankara/Gölbaşı Adliyesi İcra Müdürlüğü önünde yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen kıymetin % 60'ını rüçhanlı alacaklılar varsa, alacakları toplamını ve satış masraflarını geçmek kaydı ile ihale olunur. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü baki kalmak kaydı ile 03/09/2012 günü aynı yer ve saatte 2.artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da bu miktar elde edilmemişse taşınmaz en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak üzere artırma ilanında belirtilen süre sonunda en çok artırana ihale edilecektir. Şu kadarki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka, paraya çevrilme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20'si oranında nakit ya da bu miktar kadar milli bankalardan birinin teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para ile olup alıcının isteği ve satış memurunun uygun görmesi halinde 10 (on) günü geçmemek kaydı ile uygun bir süre verilebilir. Resmi, ihale pulu, 1/2 tapu harç ve masrafları, % (18) KDV, Teslim masrafları alıcıya aittir. Tellaliye Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile onbeş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaklardır.

4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak suretiyle ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizimden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup masrafı verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve içeriğini kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2009/1416Tal. sayılı dosya numarası ile Müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur

(İİK. 126) (*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. Yönetmelik Örnek No. 27

Basın: 42695 www.bik.gov.tr


İlan için tıklayın!


Geri Dön