24 / 04 / 2024

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor. Yürüyüş ve bisiklet yolu çalışmalarında sona gelindi. Bin 100 metre uzunluğa sahip olan yürüyüş yolu ve bisiklet yolunun bulunduğu projede fitness ve çocuk oyun grupları da bulunuyor. Yürüyüş yolunda son çalışmalar yapılıyor.


SPOR VE DİNLENME ALANLARI


Kocaeli halkını spor yapmaya teşvik etmek, spor yapılacak alanların sayısını çoğaltmak için birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir, Gölcük Yeni Yazlık bölgesinde bin 100 metre uzunlukta yürüyüş ve bisiklet yolu yapıyor. Çalışmalarda sona gelinen yürüyüş yolu ve bisiklet yolu üzerinde vatandaşlar, spor aktivitelerini açık havada yapabilecek.



300 ADET AĞAÇ DİKİLDİ


Spordan sonra vatandaşların dinlenmesi ve vakit geçirebilmesi için dinlenme alanları da yapılıyor. Bu kapsamda yürüyüş yoluna 8 adet kamelya ve 3 adet çeşme kuruluyor. Yürüyüş yolu üzerinde şu ana kadar 190 adet hatmi ve 110 adet ıhlamur ağacı dikildi. Yol üzerinde bulunan toprakların tesviyesi yapılıp, 250 kilo çim tohumu ekildi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön