26 / 04 / 2024

Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başlıyor!

Gölcük Yaylası'nda rekreasyon çalışmaları başlıyor!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Yaylası'ndaki rekreasyon çalışmalarının ilk etabı için kontağı çevirdi. Gölcük Otel'den Kavurmacı mevkiine kadar olan bölümdeki düzenlemeleri içeren proje için göl kıyısındaki pazar yerinin sökümüne başlandı.




Bir yandan kanalizasyon alt yapı çalışmalarının da yapıldığı Gölcük Yaylası'nda rekreasyon projesi için iş makineleri sahaya indi. Çalışmaların ilk etabında göl kıyısında yer alan pazar yerinin sökümüne başlandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da destekleriyle başlatılan çalışmalar çerçevesinde, Gölcük Otel önünde meydan oluşturularak Kavurmacı mevkiine kadar olan üç büfe bölgenin dokusuna uygun şekilde yeniden düzenlenecek.


Piknik alanları taşınacak


Göl kıyısındaki piknik alanlarının başka bölgelere taşınacağı projeyle ahşap görünümlü seyir terasları kurulacağını belirten belediye yetkilileri, rekreasyon projesinin ilk etabı çerçevesinde göl kıyısına korkuluklar da yerleştirileceğini kaydetti. Çalışmaların hava koşullarının elverişli olması durumunda yılsonuna kadar tamamlanmasının hedeflendiğini belirten yetkililer, çalışmaların ikinci etabının Gölcük Otel ve Prenses Otel arasındaki bölümde yapılacağını ifade etti.



Yeni Asır


Geri Dön