27 / 04 / 2024

Gölcük'e yeni hükümet konağı yapılacak!

Gölcük'e yeni hükümet konağı yapılacak!

Gölcük Belediye Meclisi toplandı. Toplantıda Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin yeni Hükümet Konağı yapılması amacıyla Maliye Hazinesine devri belediye meclis üyelerince kabul edildi.




Gölcük Belediye Meclisi toplandı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.


Gölcük Belediye Meclis Toplantısının gündem maddeleri:

1- 25. Yeşil İhsaniye Elma Festivali'ne verilecek ödül miktarlarının tespiti

2-Halıdere Körfez- Yalı ve Yenimahalle ile Değirmendere Cumhuriyet ve Yukarı Mahalle Sınırlarının düzenlenmesi ile ilgili süre uzatımı talebi.

3-Emlak İstimlak Müdürlüğünün Donanma Mahallesi G23c.02d.1c uygulama imar paftasında kalan 223 ada 80,81 ve 82 nolu parsellere ilişkin hazırlanan uygulama imar planı tadilatı teklifi.

4- Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin maliye Hazinesine devri

Gündemin birinci maddesinde Başkan Ellibeş, Yeşil Elma Festivalinde her yıl yapıldığı gibi üretilen elmaların dağıtılması işleminin yapılacağını ve dereceye giren üreticilere ödül verileceğini dile getirdi. Bu yarışmanın ödül miktarları da belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Dereceye giren üreticiler 1. Cumhuriyet Altını 2. Yarım 3. Çeyrek altın ile ödüllendirilecek.

Gündemin ikinci maddesi belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesi oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi

Gündemin üçüncü maddesi Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin yeni Hükümet Konağı yapılması amacıyla Maliye Hazinesine devri belediye meclis üyelerince kabul edildi. 



Gölcük Belediyesi



Geri Dön