25 / 04 / 2024

Gölcük'te kentsel dönüşüm başladı!

Gölcük'te kentsel dönüşüm başladı!

Gölcük'te görev yapan mahalle muhtarlarının katıldığı Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı, dün Gölcük Sanat Galerisi'nde gerçekleşti. Toplantı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yönetiminde yapıldı .



Gölcük'te görev yapan mahalle muhtarlarının katıldığı Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı, dün Gölcük Sanat Galerisi'nde gerçekleşti. Toplantı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yönetiminde yapıldı Toplantı, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yönetiminde gerçekleşti. 

Gölcük'te görev yapan mahalle muhtarlarının katıldığı Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı, dün Gölcük Sanat Galerisi'nde gerçekleşti. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, İSU Şube Müdürü Ertuğrul Kadakal, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, SEDAŞ Gölcük, Başiskele ve Karamürsel Bölge Sorumlusu Olcay Çakır ile mahalle muhtarları katıldı. 


"KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI BAŞLADI" 


Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kendi yönetiminde gerçekleşen toplantıda ilk sözü aldı ve altyapı ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Ellibeş, "İlçemizde yağışlar başladı. Yağmur, şiddetli şekilde 1 saat yağınca sorunlar baş gösteriyor, altyapı yetersiz kalıyor. 


İnşallah ilçemizde böyle bir sorun çıkmaz. Rabbim bizleri afetlerden korusun. Sorunların üstesinden beraberce gelmeye çalışacağız. Bunların dışında, Denizevler'de kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar başladı ve titizlikle devam ediyor. İhaleyi Toplantıya muhtarlar katılım gösterdi. 


alan firma yetkilileri, en ufak bir fidana kadar herkesin hakkının verilmesi için ciddi bir şekilde çalışmaktalar. Evlerdeki kiracılara, kira yardımı yapılmayacak. Sadece taşınma bedelleri verilecek. Denizevler'de artık konut yapmak yasak. Hisardere Köprülü Kavşak İhalesi yapıldı. Oradaki tehlike, kavşağın yapılması ile ortadan kalkacak" dedi. Muhtarlar, yanmayan sokak lambalarının tamir edilmesi için SEDAŞ Yetkilisi Olcay Çakır'a isteklerini iletti. Muhtarlar, Gölcük'ün muhtelif kesimlerinde tretuvarların tahrip olduğunu, bunların yeniden yapılmasını istediklerini ifade etti. 


Başkan Ellibeş, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak muhtarlara bazı bilgiler aktardı. 


Gölcük Postası


Geri Dön