18 / 04 / 2024

Gölcük'te kentsel dönüşüm ödemeleri başladı!

Gölcük'te kentsel dönüşüm ödemeleri başladı!

Tapuda işlemleri tamamlanan ilk gruba ödemeleri yapıldı Gölcük Belediyesince üç bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir hızla sürüyor.




Tapuda işlemleri tamamlanan ilk gruba ödemeleri yapıldı Gölcük Belediyesi?nce üç bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Bu amaçla sanayi bölgesi rezerv yapı alanı ile Denizevler Sivritepe rezerv yapı alanında, yer sahipleri ile başlatılan anlaşmalarda sona gelindi.


14 Haziran itibariyle tapuda, yer maliki vatandaşlarımızca ilk imzalar atılarak anlaşma işlemlerine başlanmış ve tapuda işlemleri tamamlanan maliklere ödemeleri de Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünce yapılmaya başlandı.


GÖLCÜK’Ü MODERN BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ


Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Mehmet ELLIBEŞ; Bugün itibariyle kentsel dönüşümümüzde büyük bir aşama kat etmiş bulunuyoruz. Yapılan çalışmalar neticesinde ve vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonunda yer sahipleri ile anlaşma işlemlerine başladık ve büyük bir süratle devam ediyoruz. Dün itibariyle işlemleri biten ilk grubun tapularını aldık ve ödemelerine başladık. Amacımız en kısa zamanda anlaşma işlemlerini tamamlayarak ihale aşamasına geçmektir. Bunun için yer maliklerinin işlemlerini bir an önce tamamlamaları gerekiyor. İnşallah Gölcük’ümüzde bu dönüşümü en kısa zamanda tamamlayarak, şehrimizi her yönüyle modern bir kent haline getireceğiz. Bakanlığımız da bizim bu beklentilerimizi karşılıksız bırakmıyor. Gölcük’ün yeniden yapılanması adına katkı koyan vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Halkımıza ve Gölcük’ümüze hayırlı olsun, dedi.


Gölcük Belediyesi 


Geri Dön