08 / 05 / 2024

Golden Sign, 5 yılda 30 şubeye ulaşmayı planlıyor!

Golden Sign, 5 yılda 30 şubeye ulaşmayı planlıyor!

Gayrimenkul değerler hususunda yerli ve global yatırımcılara danışmanlık yapan Golden Sign, 2022 yılına yeni yatırım planları ile girdi. Halihazırda 23 ülkede 1500 çözüm ortağı olan Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet franchise ağını da büyütme kararı aldıklarını söyledi.



2022 senesine yeni yatırım planları ile giren Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, dört adet franchise ağını büyütme kararı aldıklarını ve buna ilişkin görüşmelere devam ettiklerini belirtti. Gül “5 yıl içinde 30 adet şubeye ulaşmış olmayı planlıyoruz” ifadesini kullandı.

Günümüze kadar, İstanbul, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova gibi bölge ve şehirlerde yapılandıklarını söyleyen Gül Gül, Ege Bölgesi’nde daha fazla şube ve Antalya’ya açılacaklarını dile getirdi. Gül Gül “Yatırımını değerlendirmek ve iş hayatındaki rolünü yeniden tanımlamak isteyen, gayrimenkul sektöründe kendisine güvenen, kendisiyle birlikte Golden Sign’e değer katacağına düşünen yatırımcıların franchise başvurularını bekliyoruz. Golden Sign ofisine sahip olmak isteyen girişimciler için; gayrımenkul danışmanı temini, eğitimleri, crm sistemi kurulumu ve eğitimleri, portföy yönetimi eğitimleri, marka temsilcileri portföy paylaşımı, marka reklam ve pazarlama desteği gibi avantaj ve destekler sağlıyoruz. Bir Golden Sign franchise olmak için 25 bin dolar ise yeterli oluyor” şeklinde konuştu.

Golden Sign, 5 yılda 30 şubeye ulaşmayı planlıyor!

Bu zamana kadar 5 projede 7 bin 200 konut ve 1100 ticari birimin satışını yaptığı belirtilen Gül Gül, şuan için başta Arap Ülkeleri ve İran olmak üzere, kendi ülkelerinin lider emlak markaları ile direkt çalışmalar yaptıklarını söyledi. Gül, özellikle  Ege ve Antalya bölgesi için franhise uygulamaları için planlamaların devam ettiğini ve birkaç sene içerisinde bu bölgelerde de söz sahibi olacaklarını söyledi. Gül, 2022 senesi için 650 milyon TL ciro hedeflediklerini dile getirdi.

Yabancıya konut satışı, sektöre can suyu oldu!


Geri Dön