29 / 03 / 2024

Golden Tulips Suat Altın teslimleri ne zaman?

Golden Tulips Suat Altın teslimleri ne zaman?

Firma: Suat Altın İnşaat

Proje: Golden Tulips

İnşaat çalışmalarına Ağustos-Eylül 2014 tarihlerinde başlanması planlanan Golden Tulips Suat Altın teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının Haziran ayı cevabı veriliyor. Projede 1+1 ve 2+1 home ofis tipleri yer alıyor...



Golden Tulips Suat Altın teslimleri ne zaman sorusunun cevabını vermeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede yer alan home ofislerin alanları 50 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


İnşaatına 2014 yılının Ağustos ya da Eylül ayı içerisinde başlanması öngörülen  Golden Tulips  projesi,  Suat Altın İnşaat  imzasıyla yaşama geçiriliyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Golden Tulips Suat Altın teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılı cevabı veriliyor. Proje, Suat Altın İnşaat'ın  İstanbul'daki inşa edeceği ilk proje olacak. 


Home ofis fiyatlarının metrekare bazında 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Kartal Golden Tulips'te  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon home ofis tipleri mevcut. 


İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Suat Altın teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak Haziran 2016 deniliyor. Projede yer alan home ofisler satışa sunuldu. 


Golden Tulips Suat Altın satış ofisi:

Telefon: 444 15 30

Web: http://suataltininsaat.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön