28 / 03 / 2024

GoldMaster bayi toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi!

GoldMaster bayi toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi!

GoldMaster 8. Geleneksel Bayi Toplantısı, 21-24 Kasım tarihleri arasında Antalya RixosLares’de gerçekleştirildi. Araba çekilişiniAnkara bayisi ToprakGrubu’nun sahibi Fatih Toprak kazandı ve 2013 model Renault Fluence arabanın sahibi oldu...



Tüketici elektroniğive küçük ev aletleri kategorilerinde faaliyet gösteren, Medisana, Epilady ve HelloKitty Türkiye Distribütörü olan GoldMaster, 8. geleneksel bayi toplantısını 21-24 Kasım’da Antalya’da gerçekleştirdi. 3 gün boyunca yeni ürünlerin tanıtıldığı, toplamda 200 bayinin aileleriyle birlikte katıldığı toplantıda GoldMaster Genel Müdürü Sinan Özkan Bora, GoldMaster Elektrikli Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Sedat Çulfaz ve Elektriksiz Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Murat Nadas sunumlarını gerçekleştirdi.


GoldMaster Genel Müdürü Sinan Bora, yaptığı konuşmada, hem elektronikte lider olduklarını hem de elektrikli ev aletlerinde büyüdüklerini belirterek küçük ev aletleri ürün kategorisinde 150 ürüne ulaştıklarını ifade etti. Kısa bir sürede bu seviyeye gelebilen firmalardan biri olduklarını vurgulayan Bora, “Küçük ev aletlerinde hedefimiz 250 çeşide ulaşmak, çeşit bu işte çok önemli, rakiplerimizi bu konuda geçiyoruz. Hedefimiz yerli markalarda ilk 3’e girmek ve 5 yıl içerisinde liderliği almak”dedi. Bayileri bir iş ortağı olarak gördüğünü ifade eden Bora, “Bir buçuk yılda 8. bayi toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Şuanda 2000’i geçen bayimiz var.Bu bayilerimiz ile aramızda yıllar süren bir süreçte saygı, sevgi ve güven bağı oluşturduk. Yeni satış kanallarının aktive olduğu bir süreç yaşıyoruz ve tüm satış politikalarımızı pazarın bu dinamiklerini göze alarak geliştiriyoruz” diye konuştu.


Sedat Çulfaz: Servis konusu bizim uzmanlık alanımız


Küçük ev aletleri kategorisinde 2010 yılının başında çalışmalara başladıklarını söyleyen GoldMaster Elektrikli Ev Aletleri İş Geliştirme Direktörü Sedat Çulfaz, ürünleri farklılaştırmak fiyat, kalite ve performans sonuçlarını en üst seviyeye çıkarmak için AR-GE hizmetlerini geliştirdiklerini söyledi.“350 servisimiz var ve bu servisler diğer uluslar arası markaların da servisini yapıyorlar. Servis hizmetimiz ve kalitemiz çok iyidir, bu konuda iddialıyız” diye konuştu.


Kıyma makinesi, elektrikli süpürge, ultraviyole ışınlı temizleyici, mutfak robotu, tost makinesi, çaycı, ütü gibi küçük ev aletlerinin öne çıkan ürünlerinin özelliklerini anlatan Çulfaz, “Süpürgede iddialı olduğumuz ürünümüz Seda Elektrikli Süpürge. Haziran ayı itibariyle elektrikli süpürgeyi Türkiye’de üreteceğiz. Elektrikli süpürgede emiş gücü çok önemlidir. Böyle bir performans yok. Bu ürünle fuarlarımızda da show yapıyoruz. 4 m uzayan hortumu ve 1 m de uzatma hortumu ile toplamda 5 m hortumu bulunuyor. Çelik telli olduğu için de kırılmıyor. Ayrıca tam boy turbo fırça kullanıyoruz. Turbo fırçayı da hediye veriyoruz. GoldMaster’ın kalite anlayışını tüketicilerin beklentilerine yakın olduğunu göstermek istiyoruz” dedi.


Bayiler arasında sürpriz hediye çekilişleri yapıldı


Toplantının 3. günü tüm gün süren sürpriz hediye çekilişlerinde, çeşitli illerden bayiler hanımeli dik süpürge, buharlı ütü, su ısıtıcısı, çay makinesi, hoparlör, Seramio tava seti vb. hediyeler kazandılar.


Toplantının son akşamı düzenlenen kokteylin ardından ödül töreni gerçekleştirildi. Törende, satış hedeflerini gerçekleştirerek kupon almaya hak kazanan bayiler arasında hediye çekilişi yapıldı. 525 kupon arasından yapılan çekilişteGoldMaster  Ankara  bayisi Toprak, büyük ödül Renault Fluence arabanın sahibi oldu.



Geri Dön