19 / 04 / 2024

Pronet’in Şampiyon Takım temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti!

Pronet’in Şampiyon Takım temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti!

Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirildi...




Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet’in “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısı İstanbul’da gerçekleşti. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği etkinlikte başarılı satış ekipleri ödüllendirilirken, çalışanlar kapanışta düzenlenen parti ile eğlenceli saatler yaşadı. 


Türkiye’nin önde gelen güvenlik firmaları arasında yer alan Pronet, “Şampiyon Takım” temalı direkt satış vizyon toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Yavuz Seçkin’in üstlendiği ve 400’e yakın çalışanın katıldığı toplantının açılış konuşmasını Pronet CEO’su Alp Saul yaptı. Saul’un ardından söz alan Direkt Satış Genel Müdür Yardımcısı Engin Kurtay, 2013 yılının değerlendirmesini yaparak 2014 hedefleri üzerinde durdu. 


Pronet’in yeni ürün ve hizmetlerinin de tanıtıldığı etkinlik, konuk konuşmacı Ali Poyrazoğlu’nun konuşması ile devam etti. Ardından, İstanbul ve bölgelerinde görev yapan başarılı satış ekiplerine ödülleri takdim edildi. Etkinlik, akşam yemeği ve çalışanların eğlenceli saatler geçirdiği parti ile son buldu.




Geri Dön