28 / 03 / 2024

GölMahal Büyükçekmece Evleri'nde 1.295 milyon dolara! 0 faizle!

GölMahal Büyükçekmece Evleri'nde 1.295 milyon dolara! 0 faizle!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Gölmahal

Yalçınlar Group tarafından Büyükçekmece Gölü kıyısında yapılan ve yarattığı yaşam alanı ile standartları çok üst noktaya taşıyan Gölmahal Villaları’ndan yeni yıla özel büyük kampanya



Kampanya kapsamında 110 bin dolar tutarındaki yaşam alanını daha lüks bir konfora kavuşturan ekstralar hediye edilirken,  yüzde 35 peşin ödemelerde 60 aya kadar vade farksız vade uygulanıyor. Yeni yıla özel uygulanan bu kampanyada hediye edilen ekstralar içerisinde; asma kat, kış bahçesi, Buderus marka 3 adet güneş paneli, konfor cam farkı, ekstra 20 metrekare depo odası, ahşap desenli seramik ve etrafı travertenle yapılan özel teras, aydınlatma ve salon perde otomasyonu, temperli cam korkuluklar ile Miele ankestreler yer alıyor. 


İlk etabı 2013 Haziran’da, teslim edilecek olan  Gölmahal  Villaları’nda, fiyatlar villaların şerefiyesine göre 1.295.000 dolar ile 1.495.000 dolar arasında değişiyor.



Gölmahal Villaları, rüzgarın, suyun, güneşin ve havanın gücünü kullanıyor


Gölmahal Villaları, 92.470 metrekarelik bir alanda sadece 38 özellikli villadan oluşuyor. Dört mevsim yaşanılabilen Villalar, büyük bahçeleri ve her eve ait müstakil havuzları ile sakinlerine konforlu bir yaşam sunarken, göl manzaralı muhteşem konumları ve farklı mimarileriyle de dikkat çekiyor. Türkiye’nin ödüllü mimarları Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu tarafından titizlikle tasarlanan Gölmahal Villaları, doğaya saygılı duruşu ile de fark yaratıyor.


Sitede kurulan rüzgar türbini ile Gölmahal kendi elektriğini kendisi üretiyor. Bu elektrik sosyal tesislerde ve ortak alanlarda kullanılarak aidatları önemli oranda minimize edecek. Sıcak su her villada bulunan güneş enerjisi panelleri ile elde ediliyor. 


Özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları dev sarnıçta toplanarak yeniden kullanıma veriliyor.  Her villanın çatısında bulunan güneş kolektörleri ile herhangi bir maliyet olmaksınız sıcak su sağlanıyor. 


Doğalgaz kullanılmayan Gölmahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor. Gölmahal’de ayrıca, merkezi klima ve fan coil sistemi de yer alıyor.


Sahip olduğu özelliklerle ayrıcalıklı ve heyecan dolu bir yaşamın kapısını açan Gölmahal Villaları’nda 10.000 metrekarelik ortak kullanım alanında tenis kortları,  açık -  kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı sauna, buhar banyosu, fıtness salonu, oyun parkı, restoran ve kafesi bulunan bir de sosyal tesis yer alıyor.


Ayrıca, 3.000 metrekarelik yeşil alan, site ortasında gölet, jeneratör, su deposu, paratonerler ve yangın hidrantları da bulunuyor.


0212 886 28 63

www.golmahal.com


projeye sor



Geri Dön