23 / 04 / 2024

GölMahal Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 395 bin dolardan başlıyor!

GölMahal Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 395 bin dolardan başlıyor!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Gölmahal

Yalçınlar Group'un, doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak Büyükçekmece Gölü kıyısında yaptığı çevre dostu proje GölMahal Villaları, daha iyi bir gelecek için “sürdürülebilirlik” yaklaşımıyla dikkat çekiyor...




Yalçınlar Group'un, doğa ve enerji kaynaklarının her geçen gün tükendiği gerçeğinden yola çıkarak Büyükçekmece Gölü kıyısında yaptığı çevre dostu proje  Gölmahal  Villaları, daha iyi bir gelecek için “sürdürülebilirlik” yaklaşımıyla dikkat çekiyor.


Sürdürülebilir kalkınmada çevre merkezli hareket eden Yalçınlar Group, GölMahal Villaları’nda akıllı ev sistemleri kullanarak bu amaca hizmet ediyor. Akıllı ev sistemi ile donatılmış villalar ısıtma, soğutma ve su sistemlerinde minimum enerji kullanıyor. 


Başlayan Kentsel Dönüşüm projeleri ile yapılacak yeni binalarda da sürdürülebilirlik kavramının ön plana çıktığını ve bunun artık günümüzde çok önemli bir hale geldiğinin önemine değinen  Yalçınlar Group  Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın “Sürdürülebilirlik, insanlığın, gelecek kuşakların gereksinimlerine cevap verme yeteneğini tehlikeye atmadan, günlük ihtiyaçlarını temin etmesi şeklinde tanımlanabilir. Çevresel, ekonomik ve sosyal boyutlar şeklinde kategorize edilen sürdürülebilirlik doğal enerji kaynaklarının aşırı tüketimini engellemek adına bir takım çabaları da içerir.  Günümüzde sürdürülebilirlik, küresel durumların hızla değişmesi ve zorlaşması ile daha önemli bir hale gelmiştir” şeklinde konuştu.


GölMahal Villaları nda fiyatlar 1 milyon 395 bin dolardan başlıyor!


GölMahal Villalarında sürdürülebilirlik adına önemli adımlar attıklarını da belirten Yalçın “Bu projede özellikle kendi enerjimizi kendimiz üretmek istedik. Bütün ısı, soğutma, su ve elektrik sistemlerinde yenilenemeyen enerji kaynakları yerine yenilenebilir enerji kaynaklarının verimli olarak kullandık. Doğaya karşı sorumluluğumuzu yerine getirerek yeni nesillere sürdürebilir bir gelecek bıraktığımızı düşünüyorum. Biz aynı zamanda bir hayat inşa ediyoruz. İçinde yaşayan insanların doğaya saygısından da dolaylı olarak sorumlu oluyoruz” dedi.


Türkiye’de pek çok ilke imza atan GölMahal Villaları, standart binalara göre %20 ile %50 gibi ciddi oranlarda enerji tasarrufu sağlıyor. GölMahal Villaları, sitede kurulan güneş enerji panelleri ile kendi elektriğini kendisi üretiyor, herhangi bir maliyet olmaksızın sıcak su sağlanıyor. 


Özel tasarımlı çatılardan gelen yağmur suları arıtılarak geri dönüşümü sağlanan sular, yeniden kullanıma veriliyor.  


Doğalgaz kullanılmayan GölMahal’de ısınma, ısı pompası ile sağlanıyor. Dolayısıyla çevreye karbon salımı yapılmıyor ve çevre kirliliği yaratılmıyor. Isı pompası yazın da villalarda serinletmeyi sağlıyor. GölMahal’de ayrıca, merkezi klima ve fan coil sistemi de yer alıyor.


Evdeki çatıdan bodruma kadar inen iç bahçe ile tüm evde maksimum gün ışığından faydalanılabilen villalarda, ses ve ısı yalıtımı, çatı ve temel izolasyonuna da son derece dikkat ediliyor.



Telefon: 0212 886 19 00

Telefon: 0212 886 28 63

Web Adresi: www.golmahal.com


projeye sor



Geri Dön