26 / 04 / 2024

'Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' düzenlenen ödül töreni ile kamuoyuna tanıtıldı!

'Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' düzenlenen ödül töreni ile kamuoyuna tanıtıldı!

Türkiye' de ilk defa Capital Dergisi' nin düzenlediği ve bağış kültürüne katkı sağlayan iş insanlarını belirlediği 'Gönlü Zenginler' araştırmasının sonuçları açıklandı. Ana sponsorluğunu Nef yaptı...



Türkiye'de ilk defa Capital Dergisi'nin düzenlediği ve bağış kültürüne katkı sağlayan iş insanlarını belirlediği 'Gönlü Zenginler' araştırmasının sonuçları açıklandı. Ana sponsorluğunu Nefin yaptığı araştırmada Türkiye'de bağış kültürünü ve bağış profilini ortaya koyan 'Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' düzenlenen ödül töreni ile kamuoyuna tanıtıldı. 


Nef Yönetim Kumlu Üyesi Erden Timur ve Capital Dergisi Yayın Direktörü Rauf Ateş ev sahipliğinde gerçekleşen ödül töreninde konuşan Capital Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Rauf Ateş; "Işdünyamıza değer katacak araştırmalar yapmak için çalışıyoruz. Araştırmamızın Türkiye'ye katkıda bulunan iş insanlarını hem alkışlamak hem de ülkemizde bağışı teşvik etmek amacına hizmet edeceğine inanıyoruz" dedi. Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur da "Bugüne kadar dağıtılabilir karımızın yüzde 51'inden fazlasını sosyal sorumluluk projelerine ayırdık" diye konuştu. 


EKONOMİST


Geri Dön