29 / 03 / 2024

Gönye Proje Tasarım, European Property Awards’ta yarışacak!

Gönye Proje Tasarım, European Property Awards’ta yarışacak!

Markalı konut ve ofis projelerinin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, International Property Awards’ın Avrupa ayağını kapsayan European Property Awards’ta birincilik için yarışacak adaylar arasına girdi.



Markalı konut ve ofis projelerinin iç mimari tasarımında uzmanlaşmış olan Gönye Proje Tasarım, yenilikçi projelerin davet edildiği European Property Awards’ta (Avrupa Emlak Ödülleri) birincilik için yarışacak adaylar arasına girdi. Gönye, Makro İnşaat’ın Mavera projesi için tasarlanan örnek daireyle, Türkiye’den katılan adaylar arasında ulusal finalistler arasına girdi. 2013 yılında örnek daire kategorisinde Türkiye ve Avrupa birinciliğini kazanan Gönye, bu sene de Türkiye birincisi olması durumunda Avrupa birinciliği için yarışacak. Projenin burada Avrupa birinciliğini alması durumunda ise International Property Awards’ta Asya, Afrika, Birleşik Krallık, Amerika ve Arap ülkeleri ile dünya birincisi olmak için yarışacak. Ülke ve Avrupa birincileri, 14 Ekim’de Londra’da gerçekleştirilecek olan European Property Awards gala gecesinde açıklanacak.

Gönye Proje Tasarım, 2013 yılındaki yarışmada aynı kategoride Türkiye ve Avrupa birinciliğini kazanmıştı. Bu yılki yarışmaya Mavera projesi için hazırlanan örnek daire tasarımı ile katıldılar. Hazırlanan örnek daire, genel projenin konseptine uygun olarak eklektik bir tasarıma sahip. Bu özelliği ile Gönye Proje Tasarım’ın genel modern uygulamalarının dışında ayrı bir yeri var. Gönye Proje Tasarım’ın ve yarışmaya katılan diğer adayların projeleri, jüri tarafından sıkı bir değerlendirme sürecinden geçirildi. Birincilik ödülü, sektörde mükemmelliğin ifadesi olarak kabul görüyor. Dünyanın dört bir yanından son derece saygın 70'den fazla uzmanın meydana getirdiği jüriye İngiliz Lortlar Kamarası'nın üç üyesi başkanlık ediyor.

Gönye Proje Tasarım, son olarak İtalya’da kazandığı iki önemli ödülle adından söz ettirmişti. Firma, Ağustos 2014’te İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü.



Geri Dön