28 / 03 / 2024

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes Sosyal Konutları'nın anahtar teslim töreni 5 Eylül'de!

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıl dönümü etkinlikleri için hazırlanan programda Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.




Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95'inci yıldönümü etkinlikleri bu yıl da yoğun programla kutlanacak. Programın içerisinde Şehiriçi Doğalgaz Temel Atma Töreni ve Belediye Sosyal Konutları Anahtar Teslim Töreni de bulunuyor.



Doğalgaz Temel Atma Töreni ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni


Ana etkinlikler 5 Eylül Salı günü Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Mehteran, atlı ekip gösterisi, halk oyunları başta olmak üzere bir çok etkinliğin yer alacağı programın ardından saat 12.00'da 1. Etap  TOKİ  konutları mevkide Şehir İçi Doğalgaz Temel Atma ve Gördes Belediyesi Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreni yapılacak.


Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol etkinliklerle ilgili bir mesaj yayınlayarak Gördeslileri 5 Eylül etkinliklere davet etti.


Başkan Muhammet Akyol şu açıklamaları yaptı; "Değerli hemşerilerim;  tarihi kahramanlıklarla dolu olan Gördes'imizin düşman işgalinden kurtuluşunun bu yıl 95. yıl dönümünü hep birlikte kutlayacağız. Mücahit Makbule Hanım’ın, Halil Efe’nin, Parti Pehlivan’ın ve daha nice isimsiz kahramanlarımızın, bu vatan için canlarını hiçe sayarak düşmana boyun eğmeyen ecdadımızın, vatan aşkıyla şahadet şerbetini içenlerin ruhu şad olsun. Allah onlardan razı olsun. İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü kutlu olsun "


Gördes Belediyesi



Geri Dön