24 / 04 / 2024

Gözler Kabine'den çıkacak ucuz konut projesinde!

Gözler Kabine'den çıkacak ucuz konut projesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardında gözler Kabine toplantısından çıkacak ucuz ev kararına çevrildi. Dar gelirlilere yönelik hazırlanan ucuz toplu konut projesinin şartları neler olacak?



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  müjdesini verdiği ucuz konut projesinin bugünkü toplantıda şekillenmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son açıklamasının ardından gözler kabine toplantısından çıkacak ucuz ev kararına çevrildi. Bugün yapılacak Eylül ayının ilk kabine toplantısında milyonların dörtgözle beklediği ucuz ev projesinin de masaya yatırılması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanılğında toplanacak kabine kurulu toplantısında dar gelirli ailelerin yükünü üzerilerinden kaldırıcak bir dizi kara alınması bekleniyor. Bunların başında borçları ödeyebileceklerinin üzerinde bir meblaya ulaşmış ve icralık olmuş ailelerin borçlarının silinmesi geliyor. Ev sahibi olmak için umudunu yeni ucuz konut projelerini diken dar gelirli ailelerin beklediği kararları da bugünkü kabine toplantısında ele alınarak şekillenecek. 

Peki ucuz konut projesinde neler var?

Kabine toplantısınında karar çıkmasa bile masaya yatırılması beklenen konular içinde ucuz konut projeleri de var.  Ev sahibi olmak isteyen ve ucuz konut projelerini araştırmaya başlayan ailelerde bugünkü kabine toplantısını  beklemeye başladı.


Geri Dön