26 / 04 / 2024

Gram altın 2 bin lira! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer tir tir titretti

Gram altın 2 bin lira! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer tir tir titretti

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer, bu sefer gram altına değindi. Milyonlarca kişinin pür dikkat dinlediği Selçuk Ger, gram altın için, “2 bin lira olacak” dedi. İşte detaylar…



Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, resmi Youtube kanalında yayınlamış olduğu videoda altın ve dolar için vatandaşları ve yatırımcıları korkutan yeni seviyeyi açıkladı.  Yatırımcıların gözdesi olan para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer piyasalarda yaşanan yükselişler ile ilgili elinde dolar ve altın bulunduranlar kişilere önemli uyarılarda bulundu.

GRAM ALTIN 2 BİN LİRA

Açıklamalarında dünyada yaşanan ekonomik krizin vermiş olacağı sonuçlarının Türkiye için ağır olacağını belirten Selçuk Geçer, yaşanacak olan krizin ilerlemesi halinde 1000 lira seviyelerinde olan gram altının 2000 liralara çıkacağını öne sürdü. Geçer, gerilim sonucunda dirençlerin şu andan bile zorlanmaya başladığını belirterek, söz konusu bu durumun Türkiye ekonomisine ciddi şekilde zararlar vereceğini belirtti. Türkiye makro ekonomi biriminde çok kötü olduğunu söyleyen Selçuk Geçer, ekonomik güvenin son 17 yılında en diplerde olduğunu ve artık bu zamanlarda en değerli şeyin ise nakit olduğunu dile söyleyerek, "Nakitte kalanlar şanslı olacak" ifadelerini kullandı. Geçer, aynı zamanda "Enflasyonun olduğu yerlerde önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur fakat sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Gram altın 2 bin lira! Doları adım adım bilen Selçuk Geçer tir tir titretti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön