19 / 04 / 2024

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için yeni güzergahı kesin net açıklamalarla değerlendirdi. ''Bunu yapın'' diyen Memiş, yatırımcıları tek tek uyardı.



YENİ GÜZERGAH..

İslam Memiş konuşmalarına şu keilde devam etti: ''Bu rakamsal değerler bize küresel piyasaların ne kadar çıkmaza girdiğini göstermiş oluyor.

Gümüşün ons fiyatında ve kripto paralarda da sert düşüşler gördük veri açıklandıktan sonra. O kadar büyük bir baskılanma oldu ki, altının ons fiyatı sert şekilde geri çekildi.

Sonra 1666 dolar seviyesine geri geldi. Bu hamleler, tuzak fiyatlamaların da geçersiz olduğunu göstermiş oldu. Euro dolar paritesi 097.80 seviyesinde. Sert düşüşler vardı, hızlıca toparlandı burası da. Petrol fiyatlarındaki yükseliş de çok önemliydi. Yüzde 2.18'lik primle günü (13 Ekim) tamamladı. Yılın son çeyreği beklentimiz 120-130 dolar seviyeleri.

Ons altın fiyatından bahsettim. Dolar endeksindeki sert düşüşler toparlanmaya neden oldu. Gram altın TL 995 TL seviyesinde görülüyor, hayır, 1008-1014 TL seviyesinde. Aşağıda 1005 TL, yukarıda 1055 TL var, bu bant aralıklarını takip ediyoruz. Gümüşün ons fiyatı 19.30 dolar seviyesine toparladı, pozitif görünüm devam ediyor. Gram gümüş 11.50-11.60 tlaralığında. 

Gümüşün de ciddi anlamda ucuz olduğunu gördüğümüz için pozitif yönde beklentide devam ediyoruz. Altın ve gümüş ne kadar baskılanırsa biz de sepetimize o kadar koymaya devam ediyoruz. Burada umutlar yitirilmiyor.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş ten kesin net açıklama geldi! Altın yatırımcıları bunu yapın
İSLAM MEMİŞ YORUM 

İslam Memiş elinde altın, dolar gümüş ve sterlini olanlar içn şu kritik yorumu yaptı:  ''Faiz artırımlarının yanlış olduğu, resesyon riskinin, krizlerin yaklaştığını da resmi kurumlar artık kamuoyu ile paylaşmaya başladı. Türkiye'de pozitif ayrışma biraz daha devam ediyor. Dış politikada başarılı adımlar bizi sevindiriyor.

 Dış politikadaki hamlelerimiz isabetli olduğu için dünya Türkiye'yi takip ediyor. TCMB'ye baktığımızda, burada da elimiz biraz rahatladı. 
Euro, sterlin, altın ve gümüş kime ucuz? Dolar sahiplerine. Euro, sterlin, altın ve gümüşü bedava topluyorlar. 

Türkiye'nin de bu konuda hamle yapmasını önemsiyorum. Rezervlerin altın olarak birikmesi 2023 yılında oldukça işlere yarayacak bir stok.'' dedi.

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olan çok acil bakın! 14 Ekim 2022 son dakika canlı altın fiyatları
Ne altın ne dolar ne de euro! 2 ay sonra uçuyor! Buna yatırım yapan 2 ay sonra köşeyi dönecek


 


Geri Dön