25 / 04 / 2024

Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

Altın fiyatları bu hafta zirve seviyelere yükseldi. Gram altın fiyatını 980 lira olduğunu gören yatırımcılar 'gram altınları satalım mı?' sorusunu gündeme taşırken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcıları şok edecek açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...



Gram altın bu hafta 980 lira seviyelerini gördü. İslam Memiş yatırımcılara gram altın fiyatlarındaki tuzağa düşülmemesi için yatırımcılara çok kritik açıklamalarda bulundu. 
Yatırımcılar gram altın fiyatının  980 lira olduğunu görür görmez hemen ''gram altın satalım mı?''sorusunu gündeme taşıdı. 

 Gram altında büyük tuzak! Bunu yapan kapana kısılır!

Gram altın için 980 lira seviyelerinden alım  yapılmayacağını söyleyen Memiş, bu tuzağa düşmeyin diyerek gram altın almak isteyenleri uyardı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön