18 / 04 / 2024

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.



Küresel altın piyasasında, en düşük 969 bin lira, en yüksek 978 bin lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,06 artarak 976 bin 100 liradan tamamladı. 

Altının onsu 1740 dolardan işlem gördü gram 1685 yeni çeyrek 1610 liradan satıldı. Yarım altın 3 bin 220 lira tam cumhuriyet altını ise 6 bin 417 liradan satıldı. Altın fiyatları dolar yüzünden hareket alanını şimdilik kısıtlarken önümüzdeki günlerde altının pek de skin olmayacağına yönelik uyarılar geldi. 

Altın dolar ve petrol piyasasına dönük yorumlarıyla son dönemde dikkatleri üzerine çeken piyasa uzmanı İslam Memiş, altında büyük fırtınanın kopacağına yönelik flaş tahminlerde bulundu.

Twitter hesabından altın yatırımcılarının uyaran  İslam Memiş, "Ben bugün diyorum ki soygun var al" dedi ve sonbaharaın ilk ayı Eylül'e işaret etti.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'in dikkat çeken sözleri şöyle:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön