29 / 03 / 2024

Gram altındaki gidişat değişecek mi? Altın bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 altında son durum

Gram altındaki gidişat değişecek mi? Altın bugün ne kadar? 5 Ekim 2022 altında son durum

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair sorular yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılıyor. 5 Ekim 2022 tarihli piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın, çeyrek aldın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 5 Ekim 2022 altında son durum..



Altın fiyatları 5 Ekim Çarşamba günü de araştırılıyor. Altının gram fiyatı Çarşamba gününe nasıl başladı? Gram altın ve Ons, fiyatı ne kadar oldu? Güncel olarak altın fiyatları haftanın üçüncü günü Çarşamba gününe nasıl başladığı altın yatırımcısı ve meraklıları tarafından araştırılıyor.

5 EKİM GRAM ALTIN NE KADAR?

Altın yükselecek mi? Piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde yani 5 Ekim Çarşamba günü altın fiyatlarında yaşanabilecek değişiklikler beraberinde soruları da getirerek merakla araştırılıyor.

 5 Ekim 2022 Gram altın alış fiyatı 1.019,49 TL, satış 1.019,65 TL’den işlem gördü.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR OLDU? 5 EKİM ÇEYREK ALTIN KAÇ TL?

Vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılan çeyrek altın fiyatı da bugün farklıydı. Çeyrek altın, alış fiyatı 1.669,00 TL, satış 1.688,00 TL’den işlem gördü.

5 EKİM 2022 TAM ALTIN NE KADAR OLDU?

Tam Altın alış fiyatı ise bugünü alış kuru 6.533,59 TL, satış kuru 6.657,61 TL’den işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön