28 / 03 / 2024

Graniser Metallic Sense serisi ile metali sanata dönüştürdü!

Graniser Metallic Sense serisi ile metali sanata dönüştürdü!

Graniser, yaşam alanlarında değişiklik ve alışılagelmişlikten uzaklaşmak isteyenler için özel bir seri sunuyor. Digital baskı teknolojisi ile metal görünümünü mekanlara taşıyan Metallic Sense serisi, görünümü ve desenleri ile dikkat çekiyor.



Seramiği tasarımla buluşturan Graniser, metal görünümlü ve birbirinden farklı dokulara sahip Metallic Sense serisini mimarların ve kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Doğanın oksitlenmiş endüstriyel dokularından esinlenerek neo-klasik anlayışla tasarlanan Metallic Sense, kullanıldığı alana keyifli ve ayrıcalıklı bir hava katıyor. Dijital baskı teknolojisinin verdiği sınırsız heyecan ve rölyefli kalıbının kattığı estetik yüzeyi ile metal hissini yıllarca ve çok iddialı yaşatan koleksiyon; konut, kafe, restoran, otel projelerinde tercih ediliyor.


Multicolor renk ve desen seçenekleriyle sunulan seri, 60 x 60 cm kare formuyla döşemede homojen ve natürel karışımı yakalamanızı sağlıyor. 



Graniser Seramik Hakkında: Seramik ve granit üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasında yer alan Graniser, Akhisar/Manisa’da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip, 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. 

1999 yılında kurulan Graniser, geldiği noktada 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. 




Geri Dön