23 / 04 / 2024

Graniser Seramik'ten çalışanlarına kıdem töreni!

Graniser Seramik'ten çalışanlarına kıdem töreni!

Graniser Seramik'in Akhisar fabrikasında gerçekleştirdiği kıdem töreninde firmada 15. yılını dolduran çalışanları kutlayan Hacıoğlu, üretimin ihracata yansıyan oranıyla sektörde lider konumda bulunduklarını belirtti.



Graniser Seramik'in Akhisar fabrikasında gerçekleştirdiği kıdem töreninde firmada 15. yılını dolduran çalışanları kutlayan Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, üretimin ihracata yansıyan oranıyla sektörde lider konumda bulunduklarını belirtti. Hacıoğlu, 17 yıl önce dünya markası olma iddiasıyla kurdukları Graniser Seramik'in önümüzdeki yıllarda büyük bir 

küresel atılımı gerçekleştireceğini söyledi.


Graniser Seramik'in bu yıl 2'ncisi düzenlediği "15. Yılını Dolduranlar Kıdem Töreni"nde söz alan Graniser Seramik Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, zorlu geçen 2015 yılının ardından 2016 yılına yüksek moral ve motivasyonla girdiklerini ifade etti. Graniser Seramik'in hayata geçirdiği başarılı stratejiler sayesinde giderek artan küresel rekabete karşı doğru operasyonel ve finansal iş planları geliştirdiğini ifade eden Hacıoğlu, Graniser Seramik çalışanlarının katkılarıyla zorlu geçen 2015 yılında tüm güçlüklerin üstesinden geldiklerini ve arzu ettikleri müşteri memnuniyetini sağlamayı başardıklarını kaydetti. 


İhracat oranıyla lider

1999 yılında Türkiye'nin ve dünyanın bir numaralı seramik markası olmak için yola çıktıklarını söyleyen Hacıoğlu, bu iddialı hedef doğrultusunda sağlam adımlarla ilerlediklerini, sektörel verilere bakıldığında üretimin ihracata yansıması oranıyla lider firma konumunda olduklarınıı belirtti. Bu konuma kolay ulaşmadıklarını dile getiren Hacıoğlu, ekip çalışmasıyla, kardeşçe üretimle ve gönül işiyle bu konuma geldiklerini söyledi.


Seramik sektörünün güçlü bir markası olarak önümüzdeki yıllarda küresel boyutta bir şirket olma yolunda ilerleyeceklerinin altını çizen Hacıoğlu, ürün kalitesi, hizmet kalitesi, kurum kültürü, yönetim becerisi ve üretim standartlarıyla fark yaratan bir firma olmaya devam edeceklerini vurguladı. Graniser Seramik'te 15. kıdem yılını dolduran 23 çalışanı kutlayarak ödüllerini sunan Hacıoğlu, tüm Graniser Seramik çalışanlarına başarılı iş hayatlarının devamını diledi.  


Geri Dön