26 / 04 / 2024

Greenist satış ofisleri bayramın 2. gününden itibaren açık!

Greenist satış ofisleri bayramın 2. gününden itibaren açık!

İstanbul Güneşli/Bahçelievler’de inşaatı devam eden konut projesi Greenist, bayram boyunca hizmet vererek ev sahibi olmak isteyenlere örnek dairelerini gezme ve detaylı bilgi alma imkanı sağlıyor...



Kaba inşaatı biten ve Haziran 2014 tarihinde dairelerin teslim edileceği Greenist projesinde bu bayram da kapılar açık. Yalnızca Arife öğleden sonra ve bayramın ilk günü olan Perşembe günü kapalı olacaklarını açıklayan Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı “Arife gününden itibaren hesaplarsak aslında beş günlük bir tatil var. Bu süre zarfı içerisinde projemizi görmek isteyen herkese kapımız açık” dedi. 


Greenist’te çocuklar bayram ediyor

Çocuklara özel oyun parkları, yüzme havuzu, servis bekleme alanları gibi ayrıcalıkların tanındığı Greenist’te, çocukların satış ofisinde de güven ve keyifle vakit geçirebildikleri bir oyun alanı mevcut. Bu sayede ebeveynlerin Greenist projesi hakkında merak ettikleri tüm bilgileri öğrenme fırsatı yakalayabildiğini ifade eden Saraylı “Projemizi merak eden herkes ailesiyle birlikte gönül rahatlığıyla gelebilir” dedi. 


Telefon:  0212 503 07 75/0212 503 07 76 

Web Adresi: www.greenist.com.tr


Geri Dön