26 / 04 / 2024

Greenist satış ofisleri

Greenist satış ofisleri

İstanbul Güneşli/Bahçelievler’de inşaatı devam eden konut projesi Greenist, bayram boyunca hizmet vererek ev sahibi olmak isteyenlere örnek dairelerini gezme ve detaylı bilgi alma imkanı sağlıyor...

0.69 konut kampanyasında konut kaporasını ödeyen kredi için bankaya koştu! 

Yeni Evim Kampanyası'na başvurular dün itıbarıyla resmen başladı. Yüzde 0.69-0.99 faiz aralığında kredi kullanma imkanı sunan kampanyanın ilk gününde satış ofisleri yoğun çalıştı. Birçok vatandaşın alacağı evi incelemeden kapora yatırıp bankalara kredi başvurusu yaptığı ifade edildi...

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Greenist’te son daireler satışta!

Geniş kat bahçeleri, iç avluları, teras ve balkonları, çocuk parklarıyla, şehirden uzaklaşmadan doğa ile iç içe sağlıklı bir yaşam vadeden Greenist projesinde kalan son daireler satışa çıktı.

Ev alacaklar dikkat! Şu an doğru zaman mı?

Son dönemde ekonominin canlanması amacıyla hayata geçirilen bir yıl geri ödemesiz düşük faizli konut kredisi seçeneği, satış ofisleri, gayrimenkul siteleri ve tapu dairelerindeki trafiğin artmasına sebep oldu.

Konutta whatsapp’tan satış dönemi başladı!

Geleneksel satış yöntemleriyle hedef kitleye ulaşan gayrimenkul ve inşaat sektörü, koronavirüsün başlattığı dijital açılımların karşılığını alıyor. Satış ofisleri tarafından yapılan satışlar durma noktasına geldi ve online satışlarla yükselen bir ivme yükseldi.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Taksim 360'ta satış ofisi dijitale taşındı!

Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliği tarafından düzenlenen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozdu. Taksim360 projesinde satış ofisleri Dijitale taşındı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu!

Pasifik İnşaat tarafından inşa edilen Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”nin satılmayan ofisleri Ziraat Bankası el koydu.

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

Greenist satış ofisleri Haberi

Greenist satış ofisleri

Kaba inşaatı biten ve Haziran 2014 tarihinde dairelerin teslim edileceği Greenist projesinde bu bayram da kapılar açık. Yalnızca Arife öğleden sonra ve bayramın ilk günü olan Perşembe günü kapalı olacaklarını açıklayan Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı “Arife gününden itibaren hesaplarsak aslında beş günlük bir tatil var. Bu süre zarfı içerisinde projemizi görmek isteyen herkese kapımız açık” dedi. 


Greenist’te çocuklar bayram ediyor

Çocuklara özel oyun parkları, yüzme havuzu, servis bekleme alanları gibi ayrıcalıkların tanındığı Greenist’te, çocukların satış ofisinde de güven ve keyifle vakit geçirebildikleri bir oyun alanı mevcut. Bu sayede ebeveynlerin Greenist projesi hakkında merak ettikleri tüm bilgileri öğrenme fırsatı yakalayabildiğini ifade eden Saraylı “Projemizi merak eden herkes ailesiyle birlikte gönül rahatlığıyla gelebilir” dedi. 


Telefon:  0212 503 07 75/0212 503 07 76 

Web Adresi:...