25 / 04 / 2024

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  



31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olmak üzere yürürlüğe konulan KDV ve tapu indiriminde son günlere girildi. Saray Grup, bu avantajlı dönemden faydalanmak isteyen yatırımcılara, peyzaj tasarımı ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Greenist'te yılbaşına özel fırsatlar sunuyor. Yatırımcılar, kampanya kapsamında peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim fırsatından faydalanabilecek.

Greenist'te 1+1, 2+1, 2+1 dublex, 3+1, 3+1 dublex, 4+1, 4.5+ 1, 4.5+1 dublex, 5+1 dublex daire seçenekleri bulunyor. Hemen teslim edilen konutların tamamında fırın, set üstü ocak, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, salon ve ebeveyn odasında klima yer alıyor. 

Çocuklu ailelerin tercihi

Greenist'te çok amaçlı spor sahası, oyun parkları, bisiklet parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzu, özel çocuk kulübü, okul servisi bekleme alanı ve hobi odaları bulunuyor.

Greenist, 24 saat çalışan kamera sistemi ve giriş çıkış noktalarında yer alan görevlileriyle günün her saatinde güvenli bir yaşam sunuyor. 


Web: www.greenist.com.tr


Geri Dön