26 / 04 / 2024

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.



Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Holding tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ettiği projesi Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sağlıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul'un ana arterleri arasında yer alan  TEM Otoyolu'na bağlantısı bulunan "Prime Suites", havalimanı, metro ve metrobüse kolay ulaşım sağlayan çok değerli bir lokasyonda yükseliyor.

Farklı alan büyüklüğüne sahip toplam 142 daireden meydana gelen projenin sosyal donatıları arasında ise yüzme havuzu, business center, housekeeping ve kusursuz rezidans hizmetleri bulunuyor.

Yaşam kalitesini yükselterek ev rahatlığı ile otel konforunu bir arada sunan projedeki yer alan daireler eşyalı şekilde teslim ediliyor.
 



http://babacanholding.com/


Geri Dön