19 / 04 / 2024

Grohe, İstanbul'da Live Center açacak!

Grohe, İstanbul'da Live Center açacak!

Sıhhi tesisat sektöründe Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen üreticilerinden olan GROHE, New York, Milano, Barselona, Singapur ve Mumbai gibi büyük metropollerden sonra en yeni Live!Center'ı için İstanbul'u seçti.



GROHE, Türkiye üzerinden Afrika'ya ulaşacak

Global sıhhi tesisat endüstrisinin önde gelen firmalarından olan GROHE, dünya merkezlerinde açtığı Live!Center'in en yenisini İstanbul'da açacağını duyurdu


Sıhhi tesisat sektöründe Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen üreticilerinden olan GROHE, New York, Milano, Barselona, Singapur ve Mumbai gibi büyük metropollerden sonra en yeni Live!Center'ı için İstanbul'u seçti. 


GROHE'nin Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Simon G. Shaya ve Doğu Akdeniz Bölgesi Başkan Yardımcısı Serhat Sabaz, dünya genelinde yedi tane bulunan Live!Center'ın sekizincisini İstanbul'da açacaklarını duyurmak için basın mensupları ile bir araya geldi. 


Shaya, GROHE Live!Center'ı  "GROHE ofis, logistik birimi ve GROHE Store'u bünyesinde toplayan eşsiz bir mekan" olarak tanımladı ve Türkiye pazarının önemine değinerek şunları söyledi: "Türkiye bölgedeki en önemli pazarlarımızdan bir tanesi ve GROHE Türkiye pazarındaki ağırlığını giderek artırıyor. İstanbul'da açılacak en yeni GROHE Live!Center'ın, GROHE'nin bölgedeki operasyonlarına önemli katkıda bulunacağına inanıyorum."


'Türkiye-Afrika işbirliği bizim için fırsat'


Shaya, Türkiye'nin Afrika ile olan ilişkilerin güçlendiğini ve İstanbul'un bundan dolayı merkez olarak seçildiğini vurguladı. Shaya, finansal açıdan bu duruşun önemli olduğunu ve Türkiye ile Afrika arasındaki ticaret hacminde son yıllarda yaşanan artışın en güzel göstergesi , havayolu taşımacılığında atılan adımların olduğunu sözlerine ekledi.


Öte yandan oluşturulacak Platform, şirketin seçkin ürün serilerini uygulamalı olarak denemek, teknolojileri ve tasarımları hakkında daha fazla bilgi edinmek, yenilikçi GROHE banyo ve mutfak evrenlerinden ilham almak isteyen ziyaretçilerini karşılayacak. 


Grohe Doğu Akdeniz Bölgesi Başkan Yardımcısı Serhat Sabaz ise Almanya menşeli firmanın dünyanın sayılı armatür ve sıhhi tesisat üreticileri arasında gösterildiğini belirterek, son yıllarda Türkiye pazarında ortaya koydukları performansta inşaat ve turizm sektörünün önemli bir payının bulunduğunu vurguladı. 


'Bir tuşla yüzde 50 su tasarrufu'


GROHE Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Simon G. Shaya, GROHE’nin tüketici tercihleriyle belirlenen “kalite, teknoloji, tasarım ve inovasyon” odaklı yeni ürün geliştirme yaklaşımı hakkında bilgi verdi ve son dönemde geliştirdiği ve Türk tüketicilere de sunduğu dijital teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri tanıttı. En dikkat çekeni ise duş kabininin dışına monte edilen Apple iPod-iPod Touch 4G ile kontrol edilen duş sistemi oldu.


Bu sistem sayesinde dilediğiniz ışık ve ışık yoğunluğunu seçebilirsiniz ve bütün bunlara ek olarak su akışını yüzde 50 oranına kadar azaltarak su tasarrufu sağlayabilirsiniz. 



Dünya


Geri Dön