23 / 04 / 2024

GROHE’den yepyeni bir batarya koleksiyonu; Grandera!

GROHE’den yepyeni bir batarya koleksiyonu; Grandera!

GROHE, emsalsiz bir ürün çeşitliliğine sahip yepyeni bir batarya koleksiyonu sunuyor. Grandera ile artık her mekan eviniz gibi...




GROHE özel tasarımlı batarya koleksiyonlarına yepyeni bir seri ekledi. Batarya koleksiyonunun yeni yıldızı Grandera, modern tasarımı zamanın ötesine geçen bir estetik ile bir araya getiriyor ve ihtişamlı bir nostalji hissi uyandırıyor. Kullananlara kendini evindeymiş gibi hissettiren, mühendislik eseri lüks batarya serisi, bulunduğu mekanlara zarafet kazandırıyor. Dünyanın neresinde yaşıyor olursanız olun, hiçbir yer “evde olma” hissini Grandera batarya ve aksesuarları ile donatılmış bir banyo kadar veremez.


Yaratıcı tasarım, detaya olan büyük tutku


Grandera ne köşeli ne de yuvarlak olan akıcı feminen hatlarını keskin yüzeyler ile belirginleşen maskülen kenarlar ile birleştiriyor. Zarif hatları suyun akışını anımsatırken, yuvarlak yüzeyleri ise duygusal cazibesine vurgu yapıyor. Işığın canlı yansımalarının yanı sıra kumanda kolunun yedi derecelik açısı kişiyi adeta batarya ile etkileşime girmeye teşvik ediyor. Gövde, çıkış ucu ve kumanda kolundaki dekoratif detaylar bataryanın yüksek kalitesine vurgu yapıyor.


Bu özgün tasarım unsurları, bataryalardan, aksesuarlara kadar serideki tüm ürünlerde kendini gösteriyor. Çeşitli geometrik şekilleri, tasarım tarzlarını ve dönemleri harmanlayan Grandera, ister klasik, ister çağdaş, isterse de modern, tüm banyo dekorları ile kolaylıkla kombin edilebiliyor. Krom ve krom/altın seçenekleri de her türlü zevke uygun alternatifler sunuyor. Bu uyum, sıvı sabunluklardan fırçalıklara ve duş raflarına kadar beyaz seramik aksesuarlar ile mükemmel şekilde tamamlanıyor. Günümüzde her yerde bulunan cam aksesuarlara şık bir alternatif sunan beyaz seramik aksesuarlar, banyoya zamanının ötesine geçen bir zarafet katıyor.



Geri Dön