26 / 04 / 2024

Yaratıcı tasarım

Yaratıcı tasarım

GROHE, emsalsiz bir ürün çeşitliliğine sahip yepyeni bir batarya koleksiyonu sunuyor. Grandera ile artık her mekan eviniz gibi...

GROHE’den yepyeni bir batarya koleksiyonu; Grandera!

GROHE, emsalsiz bir ürün çeşitliliğine sahip yepyeni bir batarya koleksiyonu sunuyor. Grandera ile artık her mekan eviniz gibi...

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Cırcula 3d Teknoloji Ve Tasarım Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Türkiye Simge Goorany tarafından kuruldu.

SsangYong Korando 2023: Yenilenen Tasarımı ve Güçlü Motor Seçenekleriyle Dikkat Çekiyor!

Yeni SsangYong Korando, keskin ve sportif hatlara sahip olan dış tasarımıyla göz alıcı bir görünüm sunuyor. Peki, SsangYong Yeni Korando fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mariam Zakar tarafından kuruldu.

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 Asil Yapı İnşaat Proje Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Savaş Atılmış tarafından kuruldu.

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Havva Betül Cığal tarafından kuruldu.

Ford Kuga fiyatlarında son dakika! Tasarım ve teknolojinin mükemmel birleşimi! İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Ford Kuga, çarpıcı tasarımı, çevreci ve yüksek verimli farlı motorları, ergonomik iç tasarımı ve ileri düzey teknolojileriyle dikkatleri üzerine çekiyor. En ucuz Ford Kuga kaç TL? İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Çarpıcı iç ve dış tasarımıyla yeni Kia Ceed HB! İşte 25 Mart 2022 Fiyat listesi!

Kia yeni Ceed HB modelinin mart ayına ilşikin fiyat listesini açıklandı. Peki çarpıcı iç ve dış tasarımıyla Kia Ceed HB modeli ne kadardan başlıyor? İşte Kia Cedd HB fiyatları...

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Begüm Kılıç , Uğur Yapıcı tarafından kuruldu.

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Yaratıcı tasarım Haberi

Yaratıcı tasarım


GROHE özel tasarımlı batarya koleksiyonlarına yepyeni bir seri ekledi. Batarya koleksiyonunun yeni yıldızı Grandera, modern tasarımı zamanın ötesine geçen bir estetik ile bir araya getiriyor ve ihtişamlı bir nostalji hissi uyandırıyor. Kullananlara kendini evindeymiş gibi hissettiren, mühendislik eseri lüks batarya serisi, bulunduğu mekanlara zarafet kazandırıyor. Dünyanın neresinde yaşıyor olursanız olun, hiçbir yer “evde olma” hissini Grandera batarya ve aksesuarları ile donatılmış bir banyo kadar veremez.


Yaratıcı tasarım, detaya olan büyük tutku


Grandera ne köşeli ne de yuvarlak olan akıcı feminen hatlarını keskin yüzeyler ile belirginleşen maskülen kenarlar ile birleştiriyor. Zarif hatları suyun akışını anımsatırken, yuvarlak yüzeyleri ise duygusal cazibesine vurgu yapıyor. Işığın canlı yansımalarının yanı sıra kumanda kolunun yedi derecelik açısı kişiyi adeta batarya ile etkileşime girmeye teşvik ediyor. Gövde, çıkış...