28 / 03 / 2024

batarya koleksiyonu

batarya koleksiyonu

GROHE, emsalsiz bir ürün çeşitliliğine sahip yepyeni bir batarya koleksiyonu sunuyor. Grandera ile artık her mekan eviniz gibi...

GROHE’den yepyeni bir batarya koleksiyonu; Grandera!

GROHE, emsalsiz bir ürün çeşitliliğine sahip yepyeni bir batarya koleksiyonu sunuyor. Grandera ile artık her mekan eviniz gibi...

TOGG’un batarya nerede üretiliyor? TOGG hangi bataryayı kullanacak?

TOGG ilk batarya fabrikasını bugün itibaren attı. Bu haber sonrası da vatandaşlar, TOGG bataryasına dair sorular sormaya başladı. İşte detaylar!

Altınbaş'tan bir ilk! Besties Koleksiyonu'nda kaçırılmayacak dev fırsat! Altınbaş 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Karakter isimleri gerçek yıldız isimlerinden alınan Besties Koleksiyonu, Altınbaş'ta. Arkadaşlarınıza ve kendinize alabileceğiniz özel tasarımlardan biri olan Besties koleksiyonunda büyük fırsat başladı. İşte Altınbaş Besties koleksiyonu 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altınbaş'tan denge koleksiyonu! Tüm denge koleksiyonu takılarda net yüzde 43 indirim! 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş, denge koleksiyonu ürünlerinde büyük indirim kampanyası başlattı. Denge kolye, yüzük, küpe ve bilekliklerde net yüzde 43 indirim fırsatı başladı. İşte Altınbaş 11 Kasım 2022 fiyat listesi.

Koç Holding'ten dev batarya yatırımı! Temel atılıyor!

Ankara'da Koç Holding tarafından 32 milyar liralık yatırımla 532 bin metrekare alanda elektrikli araçlar için kurulacak olan lityum pil hücresi ve batarya fabrikasında ÇED süreci tamamlandı ve Başkent OSB’de tahsis sözleşmesine de imzalar atıldı. İşte tüm detaylar..

Çocuğuma bugün ne giydireceğim derdine son! De Facto’nun yeni çocuk koleksiyonu çıktı! 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar yarın açılıyor. Evde anneleri bir telaş sardı. Bütün anneler çocuklarına ne giydireceğim  diye düşünürken, De Facto çıkardığı çocuk koleksiyonu ile bütün anneleri rahatlattı. İşte De Facto 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

English Home'dan Blue Voyage koleksiyonu!

Ev tekstili ve dekorasyonunda öncü marka English Home, yaz evlerini mutlu edecek koleksiyonu “Blue Voyage” ile tüm mağazalarında.

Bien Seramik Amazon Koleksiyonu çok konuşulacak!

Bien Seramik’in Amazon Koleksiyonu sadece renkleri ve tarzı ile değil aynı zamanda büyük ebatlarda olması ile de gözde bir seri.

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Kalebodur Elegant Marbles koleksiyonu ile büyük ebatın ihtişamını sunuyor!

Kalebodur’un Elegant Marbles koleksiyonu ile yaşam alanlarında 80x160 cm ebadının ihtişamını hissedeceksiniz. Elegant Marbles koleksiyonu, porselen karoyu, yüzey kalitesi ve büyük ebatlarla mekanlara taşıyor.

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.

Tureks Stone, Skyline koleksiyonu ile mutfaklara vintage esintisi!

Tureks Stone, beyaz ve gri tonları içeren Skyline koleksiyonu ile ferah ve aydınlık mutfaklar yaratıyor. Beş farklı yüzey işleme tekniği ile üretilen Skyline koleksiyonu, sade ve şık görünümü ile algıyı güçlendiriyor.

batarya koleksiyonu Haberi

batarya koleksiyonu


GROHE özel tasarımlı batarya koleksiyonlarına yepyeni bir seri ekledi. Batarya koleksiyonunun yeni yıldızı Grandera, modern tasarımı zamanın ötesine geçen bir estetik ile bir araya getiriyor ve ihtişamlı bir nostalji hissi uyandırıyor. Kullananlara kendini evindeymiş gibi hissettiren, mühendislik eseri lüks batarya serisi, bulunduğu mekanlara zarafet kazandırıyor. Dünyanın neresinde yaşıyor olursanız olun, hiçbir yer “evde olma” hissini Grandera batarya ve aksesuarları ile donatılmış bir banyo kadar veremez.


Yaratıcı tasarım, detaya olan büyük tutku


Grandera ne köşeli ne de yuvarlak olan akıcı feminen hatlarını keskin yüzeyler ile belirginleşen maskülen kenarlar ile birleştiriyor. Zarif hatları suyun akışını anımsatırken, yuvarlak yüzeyleri ise duygusal cazibesine vurgu yapıyor. Işığın canlı yansımalarının yanı sıra kumanda kolunun yedi derecelik açısı kişiyi adeta batarya ile etkileşime girmeye teşvik ediyor. Gövde, çıkış...