24 / 04 / 2024

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.



Evinize sıcak ve modern bir atmosfer kazandıran Loda Mobilya, tasarımda farklı beğenilere hitap eden geniş bir ürün yelpazesine sahip. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası, salonunuzda zarif bir duruş sergilerken, bulunduğu ortamın en samimi eşlikçisi oluyor.


Sade, doğal ve karakterli… 

Geçmişi milyonlarca yıla dayanan mermer, doğanın bize sunduğu en kıymetli hediyelerden biri. Geçmişle gelecek arasındaki tüm yaşanmışlıkların en yakın şahitlerinden olan mermer, günümüz dekorasyon trendlerinin en şık tamamlayıcısı oluyor. Mermer ve ahşabın asaletini göz alıcı bir tasarımla buluşturan Loda Mobilya, evlerinde özgün bir hava yaratmak isteyenler için Form Yemek Odasını tasarladı. Zarif çizgileri ile göz dolduran Form Yemek Odası; yemek masası, konsol, dresuar, 6 adet sandalye, orta ve yan sehpadan oluşuyor. Freze ceviz kaplaması ve klapası mermer çekmecesi ile farklı görünüme sahip yemek odası, yaşam alanlarına modern bir kimlik katıyor. Açık kısmı lake olan konsol, depolama alanıyla da oldukça fonksiyonel. İstediğiniz renk ve kumaşı seçerek stilinize göre yorumlayabileceğiniz Form Yemek Odası ile tanışmak için sizleri mağazalarımıza bekliyoruz… 


www.loda.com.tr


Geri Dön