19 / 04 / 2024

İder Mobilya'dan yeni çocuk odası koleksiyonu!

İder Mobilya'dan yeni çocuk odası koleksiyonu!

İder Mobilya’nın yeni çocuk odası koleksiyonunda gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplık kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.



İder Mobilya’nın yepyeni çocuk odası 3 kapılı Village yatak odası takımı miniklerin eğlenceli dünyasına giriş yapıyor.  Denizcilik temasının işlendiği koleksiyonda çocuklar dümenin başına geçiyor. 


Gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplıktan oluşan İder 3 kapılı Village yatak odası takımında, kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.  Yatağı alt karyolası hem yerden tasarruf hem de konforlu bir uyku sağlarken minikler, yatıya kalan misafir arkadaşları ya da kardeşleri ile aynı odayı mutlu bir şekilde paylaşabiliyor. 


Çocukların hayal dünyasına renk katacak


Çocukların hayal dünyasına dokunan Village koleksiyonunda minikler, arkadaşlarıyla en keyifli oyunları oynayabilecekleri amansız bir maceraya atılıyorlar. Kimi zaman korsanların rehin aldığı prensesi kurtarmaya çalışan çocuklar, kimi zaman da kimsenin bulamayacağı hazinelerin peşine düşüyor ya da ıssız bir adadaymışçasına maceraya doyuyorlar…


Büyükleri kıskandıracak ve keşke çocuk olsam dedirtecek 3 kapılı Village yatak odası takımı İder mağazalarında satışa sunuluyor.



Geri Dön