26 / 04 / 2024

ider yeni çocuk odası tasarımları

ider yeni çocuk odası tasarımları

İder Mobilya’nın yeni çocuk odası koleksiyonunda gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplık kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.

CarrefourSA’da kışa özel fırsatlar başladı! Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü!

CarrefourSA’dan resmen rafları boşaltacak yeni indirim kampanyası geldi. CarrefourSA’da Termal çorap 69,95 TL’ye, çocuk çizme 399,90 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 27 Kasım 2023 fiyat listesi...

Ev hanımları emekli oluyor! Prim desteği, çocuk sayısı detayları

Milyonlarca ev hanımı artık emekli olabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında olan ev kadınlarına emeklilik ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yeni düzenlemede prim desteği ve çocuk sayısına göre yaşın düşürülmesi ve yıpranma tazminatı gibi çalışmaların yapılması planlanıyor.

ŞOK yeni haftaya bomba gibi girdi! TV ünitesi 799 TL’ye, laptop çantası 219 TL’ye, çocuk matarası 99 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına az bir süre kala kırtasiye ürünlerine indirim yapan ŞOK, çocuklu ailelerin yüzünü güldürdü. Bu doğrultuda, ŞOK’ta TV ünitesi 799 TL’ye, laptop çantası 219 TL’ye, çocuk matarası 99 TL’ye düştü. İşte 21 Ağustos Pazartesi ŞOK fiyat listesi...

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Devlet, yeni doğum yapan ya da hamile olan anne adaylarına destek ödemesi yapıyor. Anne olanlar müjde peş peşe destek sağlıyor. Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımına ilişkin tüm detaylar...

Yeni Bakan'dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran'da hesapları kontrol edin!

Yeni Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek bir haberle gündeme geldi. Bakan Göktaş, maddi sıkıntılarla boğuşan aileler için çocuk başına 3038 TL'lik devlet desteğinin sağlanacağını müjdeledi.

Anne adayları müjde! Aile Bakanlığı çocuk başına para dağıtıyor! TCKN sırasına göre PTT hesabına hemen yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni doğum yapan anne adaylarına çocuk başına destek ödemesi yapıyor. İşte yardım kampanyasına ilişkin tüm merak edilenler...

EYT’yi kaçıranlar için erken emeklilik detayları belli oldu! İşte yeni emeklilik tablosu...

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber erken emeklilik konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki dönemde de emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın emekliliği için gerekli prim eşitlemesi gibi yeni gelişmeler yaşanacak.

Anne babalar şu an bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Dar gelirli haneler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca çocuk desteği sağlanıyor. Peki çocuk desteğine yeni zam geldi mi? 

Çocuklu ailelere Aile Bakanlığından yeni yardım ödemesi geliyor! Bu para mayıs ayında hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sosyal yardımlara önceki aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' adı altında yeni bir program dahil edildi. Bu gelişme sonrasında tüm çocuklu aileler yardıma ilişkin ayrıntıları araştırmaya başladı.

e-Devlet'ten başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı? Şimdi bakın! 

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal destek ödemesi sağlıyor. Peki çocuk yardımı 2023 kaç lira? Çocuk destek parasına yeni zam yapılacak mı?

Aile Bakanlığından çocuklu ailelere yeni sosyal yardım geliyor! Bu para nisanda hesaplara yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca sosyal yardımlara önceki aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' ismiyle yeni bir program ilave edilirken yaşanan gelişme sonrasında tüm çocuklu aileler yardımla ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki, çocuk desteği kimlere verilecek? İşte detaylar...

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

ider yeni çocuk odası tasarımları Haberi

ider yeni çocuk odası tasarımları

İder Mobilya’nın yepyeni çocuk odası 3 kapılı Village yatak odası takımı miniklerin eğlenceli dünyasına giriş yapıyor.  Denizcilik temasının işlendiği koleksiyonda çocuklar dümenin başına geçiyor. 


Gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplıktan oluşan İder 3 kapılı Village yatak odası takımında, kahvenin en doğal renk tonları kullanılıyor.  Yatağı alt karyolası hem yerden tasarruf hem de konforlu bir uyku sağlarken minikler, yatıya kalan misafir arkadaşları ya da kardeşleri ile aynı odayı mutlu bir şekilde paylaşabiliyor. 


Çocukların hayal dünyasına renk katacak


Çocukların hayal dünyasına dokunan Village koleksiyonunda minikler, arkadaşlarıyla en keyifli oyunları oynayabilecekleri amansız bir maceraya atılıyorlar. Kimi zaman korsanların rehin aldığı prensesi kurtarmaya çalışan çocuklar, kimi zaman da kimsenin bulamayacağı hazinelerin peşine düşüyor ya da ıssız bir adadaymışçasına...