28 / 03 / 2024

Loda Mobilya yemek odası

Loda Mobilya yemek odası

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile yaşam alanlarınızı özel kılın!

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

Loda Mobilya'dan yeni yemek odası koleksiyonu!

Loda Mobilya evlere sıcak ve modern bir atmosfer kazandırmaya hazırlanıyor. Loda Mobilya’nın yeni koleksiyonu Form Yemek Odası görücüye çıktı.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası ile lezzeti keyfe dönüştürür!

Keyifli anların mimarı olma mottosuyla hareket eden Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile sıcacık salonlar!

Loda MobilyaForm Yemek Odası, salonunuzda zarif bir duruş sergilerken, bulunduğu ortamın en samimi eşlikçisi oluyor.

Loda Mobilya Area Yemek Odası, evinize şıklık ve konfor katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor.

Loda Mobilya doğadan alınan ilhamla evinize değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Loda Mobilya’nın “Area yemek odası” evinize şıklık ve konfor katıyor.

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Mobilyada KDV indirimi için son gün yarın!

Üreticiye derin bir nefes aldıran bu geçici indirimin, sektöre ciddi bir moral ve motivasyon sağladığını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Karaçak, yapılan iyileştirme oranlarının, satışları olumlu yönde etkilediğini belirterek bu indirimin talebi ve alım gücünü arttırdığını söyledi.

Loda Mobilya’dan ev dekorasyonunda renk devrimi!

Renklerin gücünü ve enerjisini modern ve çizgi üstü konseptlerle birleştiren Loda Mobilya'dan ev dekorasyonunda ‘renk’ devrimi...

Loda mobilyadan Basic Box Dresuar!

Yaşam alanlarınıza kalite, konfor ve işlevsellik katan tasarımlarıyla dikkat çeken Loda mobilya; modern ve yalın bir dekorasyon anlayışı ile evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getiriyor.

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Loda Mobilya Falco Koltuk Takımı ile değişim zamanı!

Loda Mobilya baharın tatlı esintisini Falco Koltuk takımıyla evinize taşıyor. Falco koltuk takımı özel bir tasarıma sahip.

Loda Mobilya Form Yemek Odası ile yaşam alanlarınızı özel kılın!

Söz konusu yaşam alanları olduğunda farkı hissetmek isteriz. Size farkı hissettirecek olan ise Loda’dan geçiyor. Loda güçlü tasarım yönüyle farkını ortaya koyuyor ve yaşam alanlarınızı özel kılıyor. Tıpkı Form Yemek Odası gibi…

Loda Mobilya yemek odası Haberi

Loda Mobilya yemek odası

Özel koleksiyonlarıyla mobilya sektörüne yeni bir soluk getiren ve loft kavramını başarıyla tasarımlarına yansıtan Loda Mobilya, sektördeki ilerleyişini sürdürüyor. Keyifli anların mimarı olma mottosuyla hareket eden Loda, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor.

Beyaz her ortama yakışır…

Sosyalleşmek için en önemli alanlar olan yemek odaları, tüm ailenin bir araya gelerek günlük stresten uzaklaştığı, evimizin en özel köşeleridir. Özenle dekore edilmiş bir yemek odası ile kendinizi daha özel hissedebilirsiniz. 


Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını ruhunuzun ihtiyaç duyduğu tüm ögeleri kurgulayarak sizlere sunuyor. Beyaz renk kullanımı, ortamda ferah bir görünüm oluştururken, masif ahşapla kombine edilmesi ise doğanın yansımalarını, evlerinize taşıyor.


Masa, sandalye ve konsoldan oluşan takım, ergonomik bir kullanım sağlarken geniş kapasiteli saklama alanları sayesinde, en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı...