25 / 04 / 2024

Loda Mobilya doğadan alınan ilhamla evinize değer katıyor!

Loda Mobilya doğadan alınan ilhamla evinize değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Loft stilini kendine özgü tasarımlarıyla yorumlayan Loda Mobilya, yeni koleksiyonları ile yaşam alanlarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Loda Mobilya’nın “Area yemek odası” evinize şıklık ve konfor katıyor.



Koltuk takımları, yatak odası ve yemek odası gibi evinizi tamamlayacak ürün gruplarını da bulabileceğiniz Loda Mobilya’nın “Area yemek odası” evinize şıklık ve konfor katıyor. 


Yemek odasında bench keyfi…

Tasarımlarıyla yaşam alanlarına yeni bir boyut kazandıran Loda Mobilya, Area yemek odası ile ahşabın sıcaklığını evinize taşırken doğallığı ve fonksiyonelliğiyle de ön plana çıkıyor.


Güçlü etkisini, diktörtgen formu ve aşağıya doğru genişleyen metal ayaklı masa tasarımından alan Area yemek odasında; isteğe göre 4’lü tercih edilebilen sandalye seçenekleri dışında farklılık yaratan bench modeli de seçenek olarak sunuluyor. Modern tasarımıyla farklılaşan Area, ahşap konsolu ile abartıdan uzak, yalın bir duruş sergiliyor.  Doğal görünümüyle de beğeni toplayan Area yemek odası ile hem kendiniz için lezzetli sofralar hazırlayabilir, hem de misafirlerinizi keyifle ağırlayabilirsiniz. 


Geri Dön