29 / 03 / 2024

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.



Gözlerinizi açtığınız her yeni gün yeni bir başlangıç demektir. Her başlangıçsa yeni bir seçim başka bir hayat… Size yepyeni bir hayatın anahtarını sunan Loda Mobilya, kreatif dokunuşların hayat verdiği tasarımlarla da özel bir seçim şansı sunuyor. Masallardan ilham alan Kaki Yatak Odası’yla ihtişamlı bir şıklığa çağırıyor.


Masalsı, romantik ve hayalperest…

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor. Romantik tarzın etkisinde kalan tasarımıyla estetik ve duru bir atmosfer yakalarken, ince tül cibinlik ile hayallerin ötesinde bir etki yaratıyor. Pastel tonlardaki renkleri ve ahşabın eşsiz enerjisiyle Kaki Yatak Odası, hafiflik hissini yakalamak isteyenler için özel bir seçenek sunuyor.


Romantik bir yatak odası için tüm belirleyici unsurları bir araya getiren Kaki Yatak Odası, özel dokusu, huzur ve rahatlığın buluştuğu tasarımıyla göz alıcı bir etki bırakıyor.  Ahşap ve beyazın hakim olduğu Kaki Yatak Odası’nı bu kadar özel kılan ise detaylarda saklı… Karyolayı çerçeveleyen ahşap sütunları, biye detaylarıyla zenginleşen başlığı, uçuşan tülleri ve retro stilinden izler taşıyan aksesuarlarıyla yatak odalarında romantizm rüzgarları estiriyor.


Kaki Yatak Odası, zamanın ötesinde bir etki bırakan tasarımıyla düşlerin gölgesinde bir yatak odası yaratıyor. Zarif çizgileriyle göz dolduran Kaki Yatak Odası, kahramanı siz olan bir masala davet ediyor.


Geri Dön