28 / 03 / 2024

Loda Mobilya yatak odası

Loda Mobilya yatak odası

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Şok'ta hafta sonu mobilya ve beyaz eşya rüzgarı esecek. Sallanan koltuk 1999 TL. İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi

Şok Market 17 Aralık 2022 fiyat listesi yayımlandı. Şok marketlerde hafta sonu mobilya rüzgarı esecek. Evini yenilemek isteyenler, yatak, koltuk, baza, çalışma masası ve çalışma koltuğu, ankastre set, çamaşır makinesi, değişik markalarda bulaşık makinesi, kurutma makinesi indirimli fiyatlarla Şok Ma

2 gün sonra bitecek yüzde 10 indirimi kaçırmayın! Doğtaş Mobilya 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doğtaş Mobilya, muhteşem bir kampanya ile yeni sezona merhaba diyor. Yeni sezon lansmanında koltuk takımlarında, yatak odası takımlarında ve yemek odası takımlarında fiyatlarda anında yüzde 10 indirim mağazalarda yerini aldı. İşte indirimli fiyatıyla Doğtaş 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Mobilyada KDV indirimi için son gün yarın!

Üreticiye derin bir nefes aldıran bu geçici indirimin, sektöre ciddi bir moral ve motivasyon sağladığını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Karaçak, yapılan iyileştirme oranlarının, satışları olumlu yönde etkilediğini belirterek bu indirimin talebi ve alım gücünü arttırdığını söyledi.

Loda Mobilya’dan ev dekorasyonunda renk devrimi!

Renklerin gücünü ve enerjisini modern ve çizgi üstü konseptlerle birleştiren Loda Mobilya'dan ev dekorasyonunda ‘renk’ devrimi...

Loda mobilyadan Basic Box Dresuar!

Yaşam alanlarınıza kalite, konfor ve işlevsellik katan tasarımlarıyla dikkat çeken Loda mobilya; modern ve yalın bir dekorasyon anlayışı ile evde geçirilen zamanı daha keyifli hale getiriyor.

Loda Mobilya'dan kaki yatak odası serisi!

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ile güzel bir güne başlayın!

Loda Mobilya Genga Yatak Odası ihtiyacınız olan enerjiyi evinize yansıtıyor ve size aradığınız sebebi sunuyor.

Loda Mobilya Mistiq Kanepe ile hayatınızı güzelleştirin!

Loda Mobilya, sizin en güzel anlarınızı özel kılacak tasarımlara imza atıyor. Kalite ve konforu, şık tasarımlarıyla harmanlayan Loda, evin en önemli bölümü olan oturma odanıza Mistiq Kanepe ile bambaşka bir atmosfer kazandıracak.

Loda Mobilya Sahra Yemek Odası lezzeti keyfe dönüştürüyor!

Loda Mobilya, Sahra Yemek Odasını kullanıcıları ile buluşturuyor. Yeni koleksiyon en nadide yemek takımlarınızı muhafaza etmenize yardımcı oluyor.

Loda Mobilya Falco Koltuk Takımı ile değişim zamanı!

Loda Mobilya baharın tatlı esintisini Falco Koltuk takımıyla evinize taşıyor. Falco koltuk takımı özel bir tasarıma sahip.

Loda Mobilya yatak odası Haberi

Loda Mobilya yatak odası

Gözlerinizi açtığınız her yeni gün yeni bir başlangıç demektir. Her başlangıçsa yeni bir seçim başka bir hayat… Size yepyeni bir hayatın anahtarını sunan Loda Mobilya, kreatif dokunuşların hayat verdiği tasarımlarla da özel bir seçim şansı sunuyor. Masallardan ilham alan Kaki Yatak Odası’yla ihtişamlı bir şıklığa çağırıyor.


Masalsı, romantik ve hayalperest…

Kaki Yatak Odası, sizlere masalsı bir dünyanın kapılarını aralıyor. Romantik tarzın etkisinde kalan tasarımıyla estetik ve duru bir atmosfer yakalarken, ince tül cibinlik ile hayallerin ötesinde bir etki yaratıyor. Pastel tonlardaki renkleri ve ahşabın eşsiz enerjisiyle Kaki Yatak Odası, hafiflik hissini yakalamak isteyenler için özel bir seçenek sunuyor.


Romantik bir yatak odası için tüm belirleyici unsurları bir araya getiren Kaki Yatak Odası, özel dokusu, huzur ve rahatlığın buluştuğu tasarımıyla göz alıcı bir...