20 / 04 / 2024

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.



Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Ekonomi Bakanlığı, Mosfed, CNR Expo, ihracatçılar Birliği ve Kosgeb’in destekleriyle düzenlenen fuara, 114 ülkeden 10 binin üzerinde yabancı katılım sağladı. Ev mobilyasından çocuk odasına, ofis mobilyalarına kadar en yeni koleksiyonların ve tasarımların sergilendiği CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Yeni koleksiyonlar büyük ilgi gördü…

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, evlerinde modanın ve trendlerin izlerini sürmek isteyenler için hazırladığı en yeni koleksiyonlarını CNR İmob fuarında kullanıcılarının beğenisine sundu. Fuarda ilk kez görücüye çıkan modern çizgilere sahip Sır Yatak Odası ve Form Yemek Odası, kullanıldığı mekânlarda zamansız şıklığın temsilcisi olmayı hedefliyor.
Yeni koleksiyonların yanı sıra birçok ürün grubunun da sergilendiği özgün concept tasarımları ile göz dolduran Loda Mobilya, 5 Hall B 01 nolu standında misafirlerini karşılamaya devam ediyor.
Eğer siz de Loda Mobilya’nın en yeni tasarımlarını ve tüm koleksiyonlarını daha yakından incelemek isterseniz, CNR İMOB’ un 5 Hall B 01 no’lu standını ziyaret edebilirsiniz.

Geri Dön