23 / 04 / 2024

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

Loda Mobilya Kaki Yatak Odası ile sonbahar esintisi odanızda!

aki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.



Yatak odasında huzurlu ve rahat bir atmosfer yaratmak isteyenler için, Kaki Yatak Odası vazgeçilmez bir tasarım. Bu sonbaharın tatlı esintisini odalarınıza taşıyacak olan Loda mobilya, beyazın ve meşenin hafifletici ahenginden ilham alarak tasarladığı Kaki Yatak Odası ile sizlere şık bir koleksiyon ürünü sunuyor.


Hayranlık uyandıran tasarımı ile Kaki, evinize masalsı bir dokunuş yapıyor

Tül cibinlikli yatağı ve beyaz kapitone detaylı yatak başlığı ile farklılaşan Loda Kaki yatak odası takımını, çift sürgülü kapısı ve meşe yüzeyi ile Kaki Gardırop, şifonyer, komodin ve çekmeceli kutu modelleri tamamlıyor. Geniş iç hacmi sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Kaki gardırop, çift sürgülü kapısı ve meşe yüzeyi üstünde beyaz detayı ile odanıza şıklık katıyor.


Kaki Yatak’ın, tasarımındaki çerçeve yatağınızı bir tül ile sararken, kullanılan beyaz renk odanıza aydınlık katıyor. Kaki Komodin, ise sade görünümünü kulp detayı ile zenginleştiriyor. Komodinin ayakları da Kaki tarzının bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.


Kaki Çekmeceli Kutu, aslında dekoratif bir sehpa olarak da rahatlıkla kullanılabiliyor. 


Loda’nın en renkli setlerinden biri olan Kaki’nin yine en renkli ürünlerinden, yumuşak bir uyumluluk gözetilerek tasarlanan Kaki Şifonyer odanızda tamamlayıcı bir görünüm yakalıyor. Şifonyer modeli, renkleri ile olduğu kadar, kullanışlı yapısı ile de kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. 

Kaki Çamaşırlık ise 5 adet çekmecesi ile dikkat çekiyor. Alt kısmında büyük çekmeceye yer verilen çamaşırlık, kulp detayı ve Kaki mavisi ile serinin tüm özelliklerini barındırıyor. 

 

Meşe kaplama kullanılarak tasarlanan yatak odası takımı, sakinliği evinize taşırken bu kışın vazgeçilmez modelleri arasında Loda Mobilya mağazalarında satışa sunuluyor… Kullanıcılar Kaki koleksiyonunu takım olarak satın alabilirken, isterlerse Loda’nın diğer yatak odası koleksiyonlarındaki parçalarla da zenginleştirebiliyorlar. 



Geri Dön