19 / 04 / 2024

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.




Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor. Sahip olunan alanın etkin bir şekilde kullanılmasına imkân veren Bade, ayrıca estetik formu sayesinde işyerlerine hareketlilik ve canlılık kazandırıyor.


Bade farklı ihtiyaçlara pratik çözümler sunuyor

Tüm çalışanlar için kişisel alanlar oluşturmaya özen gösteren yapısıyla Bade; tekli, ikili, dörtlü ve sekizli oturumları ile kişisel ofis mantığını departman gruplarına taşıyor ve başarı için ideal atmosferi hazırlıyor.  Çoklu çalışma ortamları için modüler ve fonksiyonel çözümler sunan Bade, kullanıcılar için keyifli çalışma alanları yaratıyor.  


Masadan, çekmeceye, kişiselleştirilebilir aksesuarlardan, seperasyon üzeri priz gruplarına kadar bir ofisin ihtiyaç duyabileceği her şeyin en kalitelisini kullanıcılarla buluşturan Bade koleksiyonu, kablolama sistemlerini de düzenleyerek ofislere estetik bir görünüm kazandırıyor.


Ahşap ve beyaz tonlarının hakim olduğu Bade koleksiyonu ile modernliğin, özgünlüğün ve rahatlığın tadını çıkartabilirsiniz. 



Geri Dön