26 / 04 / 2024

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.



Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat, taahhüt, müteahhitlik, mühendislik ve mimarlık hizmetleriyle resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Konusuyla ilgili mühendislik, mimarlık, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak ve tüm inşaat malzemeleri alımı, satımı, toptan ticareti yapmak. 3- Şirket her türlü makine ve teçhizatların projelerini çizmek, imalatlarını yapmak, yapılan imalatlar için gerekli acenteler ve satış mümessilleri vasıtasıyla piyasaya sürmek. 4- Şirketin konusuyla ilgili her türlü ahşap imalatı yapmak, piyasadan mamul, yarı mamul, ve de mobilya aksesuarları alıp, dekorasyon mimari uygulamaları yapmak ve yaptırmak. Ahşap ile ilgili orman ürünlerinin alım, ithalat, ihracat ve satışının yapılması. 5- Projeler yapmak, yaptırmak, proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, dekorasyon hizmetleri vermek. 6- Şirketin konusuyla ilgili makine ve ekipmanları, yedek parçaları projelendirmek, imalat yapmak ve toptan alış ve satışlarını yürütmek, bununla ilgili montaj işlemlerini gerçekleştirmek. 7- Şirketin ahşap, yarı ahşap, betonarme, toplu konut, özel konut ve devlet inşaatları yapabilir. 8- Kat karşılığı mesken ve iş yerlerinin inşaatını yapmak, sözleşmeler yapmak, mesken ve iş yerlerinin tadilat ve montaj işlemlerinin yapılması. 9- Şirket kat karşılığı mesken ve iş yerlerinin kendi adına yapmış olduğu inşaatların pazarlamasını yapmak. 10- Şirketin konusuyla ilgili her türlü mümessillikler almak, ithalat, ihracat ve dâhili ticaret yapmak. 11- Şirket dâhili ticarette her çeşit tekstil ürünlerinin imalat, alım, satımı ve dâhil, ticareti ile birlikte mağaza zincirleri kurmak, işletmek veya işlettirmek. 12- Şirket konusuyla ilgili işlerin gerçekleşmesi için yerli ve yabancı şirket ve şahıslarla geçici veya devamlı iş yapabilir. Kurulmuş veya kurulacak şirketlere ortak olabilir. Bankalar mevzuatında cari her türlü krediden istifade edebilir, ipotek verebilir ve her türlü ipotek kabul edebilir. 13- Şirket konusuyla ilgili faaliyetler için faydalı ve lüzumlu olan yurt içi ve yurt dışı izin, ruhsatname, ihtira beratı, alametifarika, lisans imtiyaz, marka, model, ticaret unvanı ve know-how gibi gayri maddi hakları kısmen ya da tamamen satın almak, kiralamak, kullanmak, satmak, kiraya vermek, üzerinde ihtiva ve rehin hakları tanımak gibi benzeri hukuki tasarruflarda bulunmak. 14- Şirket konusuyla ilgili her türlü taşınabilir veya taşınmaz mallar ve gayrimenkuller satın alabilir, inşaat işlerini yapabilir, yaptırabilir veya kiraya verebilir, satabilir. Bunlarla doğmuş her türlü hakları iktisap edebilir. Gayrimenkuller üzerinden başkalarına ipotek verebilir veya üçüncü şahıslardan ipotek kabul edebilir.


Geri Dön