16 / 04 / 2024

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.



Ülke olarak 2023 hedeflerimize yaklaşırken; inşaat sektörü kalite ve verimlilik boyutlarıyla sürekli gelişim gösteriyor. 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda Kentsel dönüşüm hız kazandı. Şimdilerde eski ve dayanıksız yapılar yeni ve modern yapılara dönüşüyor. Buradaki en önemli nokta; yeni geliştirilen yapıların bugünü kurtarma kaygısıyla değil de gelecekteki Türkiye'yi ve şehirlerin karakteristiğini yansıtan sürdürülebilir kalite anlayışına hakim nitelikli yapılardan oluşmasıdır. Biz de Huzurlu İnşaat olarak hayata geçirdiğimiz Beylikdüzü projemizin ardından Huzurlu Marmara Güneşli ve Huzurlu Marmara Bostancı projemizle dönüşüm seferberliğine destek veriyoruz. Sektör olarak standartları daima yukarıya çekerek İstanbul'un ve Türkiye'nin marka değerini yükseltecek projeler yapmayı, lider ve model olma görevini yerine getirme gayreti içindeyiz. 


EKONOMİDEKİ GÜÇLÜ YAPI YABANCI YATIRIMCIYI CEZBEDİYOR 

2023 hedeflerimize yaklaşırken sektör adına hükümetimiz çok önemli ve tarihi kararlar alıyor. Yabancı yatırımcılara vatandaşlık verilmesi ve KDV oranlarıyla ilgili yapılan düzenleme yabancılara ülkemizde yatırım yapmanın önünü açtı. Ekonomimizdeki güçlü yapı yabancı yatırımcıları cezbediyor. Dinamizmini koruyan iç piyasamızın yanı sıra yabancıya yaptığımız gayrimenkul satışını bu gibi hamlelerle yukarılara taşıyabiliriz. Huzurlu İnşaat olarak Türkiye'nin geleceğine, milletimizin iradesine ve ülke ekonomimize güvenimiz tam. İnanıyoruz ki; Türkiye, 2023 vizyonu kapsamında yoluna hız kesmeden devam edecek. Ülkemiz, yakın bir gelecekte güçlü ekonomisi ve alt yapısıyla tüm bu coğrafyanın gidişatına yön verecek potansiyel ve gücü kendinde bulacaktır.



Türkiye Gazetesi Ek


Geri Dön