25 / 04 / 2024

GUESS Türkiye 5 mağaza açacak!

GUESS Türkiye 5 mağaza açacak!

Türkiye’deki büyümesini devam ettiren GUESS Türkiye 5 yeni mağaza daha açacak. Şirket 2019'da da mağaza açılışlarına devam edecek...



GUESS, bağlı ortağı GUESS Türkiye ile Türkiye’deki  büyümesine devam ediyor. GUESS Türkiye 5 yeni mağaza daha açıyor.

Ekim ayının sonunda gerçekleşmesi planlanan yeni mağaza açılışları müşterilere, Mersin Marina,  Adana  Optimum, Viasea Tuzla Marina,  Ankara  Optimum ve Akbatı İstanbul AVM gibi Türkiye’nin önde gelen alışveriş noktalarında global GUESS konseptini deneyimleme fırsatını sunacak.

İlk mağaza açılışları, 12 Eylül’de Adana Optimum’da ve 28 Eylül’de Viasea Tuzla Marina’da yapıldı. Mağaza açıklışlarını 8 Ekim’de Ankara Optimum AVM’de, 12 Ekim’de Akbatı İstanbul AVM’de ve 19 Ekim’de Mersin Marina’daki açılışlar takip edecek.

Konuya ilişkin çıklama yapan Guess CEO’su Victor Herrero, "15 milyonu aşan nüfusuyla İstanbul ve 80 milyondan fazla nüfusuyla Türkiye bizim için kesinlikle stratejik, yüksek potansiyele sahip bir pazar. Estetik ve moda ile ilgili olarak moda öncüsü görüşleriyle, mükemmel bir kültürler arası köprü görevini üstlenerek, hem Avrupa hem de Asya’da birçok önemli fırsat vaat etmektedir" ifadelerini kullandı. 

GUESS 2018 yılının sonu itibarıyla toplam 21 mağazaya ulaşacak. Şirket 2019'da da mağaza açılışlarına devam edecek.


Geri Dön