25 / 04 / 2024

Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir iletişim!

Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir iletişim!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Sofa Bahçeşehir

Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi numarası 0212) 669 99 90 olarak belirlendi. Projede çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, kapalı otopark, alışveriş alanları bulunuyor...




Sofa Bahçeşehir projesi  Gül İnşaat  imzası ile yükseliyor. Gül İnşaat  Sofa Bahçeşehir  Projesi kapsamında 120 adet teraslı daire ve 28 adet ticari ünite bulunuyor.


Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir iletişim bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir 'de; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Sofa Bahçeşehir fiyat bilgisi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olmak mümkün.


2014 yılı Aralık ayı içerisinde teslim edilecek olan projede; yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları,  kapalı otopark, alışveriş alanları, voleybol sahası, sinema salonu, basketbol sahası bulunuyor.


Sofa Bahçeşehir adres: Bahçeşehir 2. Kısım Avni Akyol Bulvarı 228/4Bahçeşehir / İSTANBUL


Gül İnşaat Sofa Bahçeşehir iletişim:

Sofa Bahçeşehir satış ofisi: (0212) 669 99 90

Web adresi: www.sofabahcesehir.com




projeye sor



Geri Dön