26 / 04 / 2024

Gül Park Yaşam! Mutluluğu daire içine aldık!

Gül Park Yaşam! Mutluluğu daire içine aldık!

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

Gül Park Yaşam Evleri İstanbul Avrupa Yakası'nda Esenyurt'ta yer alıyor. Gül Yapı imzası ile hayata geçirilen proje "Gül Park Yaşam mutluluğu daire içine aldık" sloganı ile yükseliyor.



Gül Park Yaşam projesinde stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor. 2 etap olarak konumlanan projede toplamda 564 adet daire ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.


Gül Park Yaşam Konutları'nda teslimlerin 2015 yılında yapılması öngörülüyor. Yaklaşık 35 bin metrekare alan üzerinde tasarımı yapılan projede açık-kapalı yüzme havuzu, kids club, oyun odası, fitness center, sauna, buhar odası, basketbol ve voleybol sahaları, hamam, otopark, süs havuzları, su ve bitki duvarları yer alıyor.


Gül Park Yaşam projesinde 34 metrekare ile 174 metrekare arası konutlar mevcut.  35 bin metrekare alan üzerinde konumlanan proje "Gül Park Yaşam mutluluğu daire içine aldık" sloganı ile satışlarına devam ediyor. yayılıyor.


Gül Park Yaşam'da 2+1 daireler 274 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. E-5 ve TEM Otoyolu'na yakın mesafede yer alan projede birçok ödeme seçeneği sunuluyor. 


Gülpark Yaşam projesinde yüzde 1 KDV ile ev sahibi olmak mümkün. Ayrıca bugün al, seneye öde kampanyası altında 60 ay vadeli, 12 ay ödemesiz banka kredisi imkanı da sağlanıyor. 


Gül Park Yaşam Esenyurt ulaşım

Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt/İstanbul/Türkiye


Gül Park Yaşam iletişim

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön