29 / 03 / 2024

Gül Proje'nin PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Gül Proje'nin PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Son zamanlarda gerçekleştirdiği başarılı lansmanlarla adından sıklıkla söz ettiren Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, bünyesine kattığı markalara bir yenisini daha ekledi. Bahar Ünal, son olarak Gül Proje'yi müşteri portföyüne kattı.



Türkiye’nin önde gelen şirket, kurum ve kişilerine profesyonel PR hizmeti veren ‘Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı’, fark yaratan projelere imza atarak kısa sürede büyümesini ikiye katladı. Kurulduğu 2014 Ekim ayından bu yana gerçekleştirdiği başarılı proje ve lansmanlarla dikkat çeken Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Gül Proje'yi iletişim danışmanlığı yaptığı markalar arasına kattı. 


İnşaat ve gayrimenkul sektöründe 35 yıllık deneyime sahip olan Gül Proje; Bahar Ünal İletişim müşteri portföyünde yerini aldı. Önümüzdeki 3 sene içinde hayata geçireceği projelerle 1 milyar TL’yi aşkın yatırım yapmayı planlayan Gül Proje, sektöre öncülük yapan bir değer olarak yerli ve yabancı müşterilerine hizmet veriyor. 


Uzmanlık alanı inşaat ve gayrimenkul olan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, ayrıca perakende, enerji, turizm, AVM, ulaşım gibi sektörlere de hizmet veriyor. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı'nın Gül Proje ile birlikte yakın zamanda bünyesine eklediği diğer markalar arasında ise; Via GYO (Viaport Asia, Viaport Marina, Viaport Venezia ve Vialand), Mecidiyeköy'deki eski likör fabrikasının arazisinde inşa edilen 'Quasar Istanbul' ve Kanadalı 5 yıldızlı otel zinciri 'Fairmont' yer alıyor.


Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı son dönemde peş peşe gerçekleştirdiği lansmanlarla da adından söz ettiriyor. Son üç ayda gerçekleştirdiği lansmanlar arasında 'Via GYO halka arzı ve gong töreni', Pana Yapı'nın Çeşme'de inşa ettiği ‘Jardin Eden’, Dağ Mühendislik'in ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği 'Tual Adalar' ile 'Tual Bahçekent', Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat tarafından yine Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 'Karat 34' bulunuyor.


2014’den itibaren marka ve kurumlara iletişim danışmanlık hizmeti veren ve sektörde fark yaratmayı hedefleyen Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı’nın müşteri portföyünde, Emlak Konut GYO, Fer Yapı, Era Gayrimenkul Türkiye, Pana Yapı, KLK Yapı, Dağ Mühendislik, ONS İnşaat, Gül Yapı, İstanbullines, Güral Porselen, Güral Premier Hotels and Resorts ve İstanbul Tüccarlar Kulübü Derneği gibi sektöründe öncü markalar bulunuyor. 


İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yönetilen Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı; genç, dinamik ve güçlü ekibiyle birlikte imza attığı başarılı projelerle adından söz ettirmeye devam edecek.


Geri Dön